Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Koncertekkel és színházzal várja a látogatókat a Mézesvölgyi Nyár Veresegyházon

2024. április 07.

Három nagykoncerttel és hét színház előadásaival várják az érdeklődőket a Mézesvölgyi Nyár összművészeti fesztiválon június 22. és augusztus 31. között Veresegyházon.

    A Veres 1 Színház szervezésében megvalósuló Mézesvölgyi Nyár szabadtéri fesztiválon a családi előadások, musicalek, vígjátékok mellett koncertek és nemzetközi sztárprodukció is várja az érdeklődőket: idén a Gipsy Kings by Diego Baliardo érkezik Veresegyházra a legnépszerűbb flamenco dallamokkal, köztük olyan slágerekkel, mint a Bamboleo, a Modugno és a Volare.

    A szervezők közleménye szerint a fesztiválon fellép az idén 60 éves Geszti Péter és zenekara Rapül az idő című koncertműsorával, valamint az idén negyvenedik évét ünneplő rockopera, az István, a király is szerepel a fesztivál programjában.

    Halász Judit és Csányi Sándor estjei mellett hét színház előadásaiból válogathat a közönség a fesztiválon. A házigazda Veres 1 Színház mellett a Játékszín, a Pannon Várszínház, a Centrál, a József Attila, a Hevesi Sándor és a Turay Ida Színház produkciói lesznek láthatók - áll a közleményben. További információk a fesztiválról itt találhatók.

 

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO