Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Kihagyhatatlan városi fesztivál lesz a Budapest Essentials

2022. október 26.

Egy kulturálisan pulzáló világváros esszenciájába csöppenhetünk november 17-19 között, az ismét jelentkező Budapest Essentials (BPES) egyedi hangulatú „városi fesztiválján”, melynek a főváros kultikus terei adják a diszletét, és amit nemzetközi fellépők és hazai zenei csemegék töltenek meg tartalommal.

Olyan nevek érkeznek, mint a „digitális szupersztár”, Beardyman, a Beatbox Loopstation 2018-as világbajnoka, Saro, az egyszerre rejtélyes és groovy Yubik, az Egyesült Királyság dance szcénájának egyik legfontosabb alakja, Greg Wilson, valamint hazánkban itt látható először a világ számos pontján már nagy sikert aratott Youngr.

Budapest négy helyszínén, így az ELTE emblematikus épületének számító, a lágymányosi kampuszon található Gömb Aulában, a világ egyik legkorszerűbb etnográfiai intézményeként nemrég megnyílt Néprajzi Múzeumban, a történelmi zsidó negyed art deco stílusú loft épületében, a Teslában illetve a századfordulós stílusban megújult, a főváros aranykorát idéző épületben, a korábban Olof Palme házként ismert Millennium Házában jelentkezik idén Budapest „városi fesztiválja”, a Budapest Essentials.
 
„Az otthonunk Budapest, ami mindig rejteget valami újat, ebből szeretnénk minél többet megmutatni nektek is. Az Essentials néhány olyan különleges nap az évben, amikor új perspektívából láthatod az ismerőst vagy fedezheted fel az ismeretlent” – mondják a BPES szervezői. A Budapest Essentials egyedisége abban rejlik, hogy a főváros izgalmas épített tereibe sűríti az aktuális nemzetközi és hazai zenei élet izgalmas „ízvilágát”.
 
A hazai közönség számára mindenképpen az egyik meghatározó élményt jelenti majd az itthon először látható Youngr fellépése. Mióta 2016-ban áttörést ért el az "Out Of My System" című, saját maga által kiadott debütáló kislemezzel, a sokoldalú zenész több mint 100 milliós globális streaming-forgalmat bonyolított le, és több mint 150 koncertet adott 40 országban világszerte, beleértve az Európa- és Észak-Amerikát átszelő turnékat is.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO