Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Kiemelt műsorsávban lép fel Azahriah a Sziget Nagyszínpadán

2024. február 01.

Majd’ tíz éve nem lépett fel a Nagyszínpad esti műsorsávjaiban hazai előadó a Szigeten. Idén augusztus 8-án azonban Azahriah kiemelt előadóként, az aznapi záróprodukciót megelőző időben, egy „minden extrával megspékelt” koncerttel tér vissza újra a Szabadság Szigetének nemzetközi porondjára.

    2022-ben mutatkozott be a Sziget közönségének Azahriah, koncertjével meghódítva a hazai és nemzetközi közönséget egyaránt. Azóta üstökösként hasított felfelé Magyarország mára már leghallgatottabb előadójának karrierje, hatalmas rajongótábort tud maga mögött a hazai könnyűzenei térben és a telt házas hazai koncertek sora mellett túl van már egy sikeres európai turnén is.

    Azahriah idén csupán néhány fesztiválkoncertet ad, de „ezek közül is garantáltan kiemelkedik majd, a minden elképzelhető extrával megspékelt Sziget-fellépés, augusztus 8-án” – ígérik a szervezők.

    „A Sziget mindig is különös hangsúlyt fektetett a hazai előadók különleges produkcióinak bemutatására a fesztivál szinte összes színpadán, de a Nagyszínpad esti sávjaiba - a közönségünk kívánságlistája alapján - jellemzően nemzetközi előadókat szoktunk meghívni. Azahriah tehetsége, eddigi sikerszériája és elképesztő rajongótábora azonban most az élbolyba tolt egy olyan magyar sztárt, aki méltán foglal helyet a Nagyszínpad kiemelt sávjában. Az pedig külön öröm számunkra, ha magyar előadók nemzetközi ismertségégének növelését segíthetjük” – mondta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO