Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Kézműves foglalkozások, játékok, gyerekelőadás és elektronikus zenei program a Budavári Palotapikniken

2023. szeptember 21.

Ingyenes kézműves foglalkozások, interaktív játékok, gyerekelőadás és elektronikus zenei program is várja az érdeklődőket a Budavári Palotanegyed új családi eseménysorozatán, a Budavári Palotapikniken szombaton.

    Napközben izgalmas zenei kincskeresés várja az érdeklődőket. A játék állomásai a Neoreneszánsz kert, Gloriette, a Királypince bejárata, Mátyás kútja, a Török kert és a Halászó gyerekek kútja lesz. Az állomásokon néptánc, cigányzenekar, kortárs tánc, swing, citerás varázsmesék, elektromos gitár és sok más izgalmas játék és feladat szórakoztatja az érdeklődőket. A Savoyai teraszon az idén 20 éves dj. Metha által alapított Be Massive Horizon csapata gondoskodik a szórakozásról.
    A családi napon a Várkert Bazárban az ingyenes kézműves foglalkozások és interaktív játékok mellett 11 órától a Grecsó Krisztián verseskötetéből készült Belefér egy pici szívbe című interaktív produkciót láthatja a közönség a Csík Zenekar három tagjának előadásában, délután 3 órától pedig a Bélaműhely Karmesterjáték című koncertje várja a családokat.
    A Budavári Palotanegyed eseményei ingyenesek, a Várkert Bazár 11 és 15 órakor kezdődő koncertjeire belépőjegy váltása szükséges.

 

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO