Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Két új hotelbrand érkezik Budapestre

2023. október 05.

A Hotel Indigo és a Holiday Inn Express az EXPO Real 2023 kiállításon megállapodást írt alá a WING ingatlanfejlesztő céggel két hotelbrand budapesti megjelenéséről.

    A város hatodik kerületében, 2028 második negyedévében nyílik meg a Hotel Indigo Budapest Andrássy, 103 szobával, bárral és étteremmel. A szálláshely kiváló helyen, a 2002-ben a világörökség részévé nyilvánított, fákkal szegélyezett Andrássy úton, a Városligetben található új múzeumi negyed közelében helyezkedik majd el. Ez a szerződéskötés a Hotel Indigo márka gyors növekedésének legújabb állomása, amely 145 nyitott szállodával és 128 szállodával rendelkezik világszerte, és gyors ütemben jelenve meg a világ minden táján a kötelezően látogatandó úti célokban, mindenhol megragadva a helyi városrészek sajátos atmoszféráját.

    A Holiday Inn Express Vágóhíd 2027 elején nyílik meg a kilencedik kerületben, 162 vendégszobával. A szálloda a város déli részén, a vállalkozások között, a Nemzeti Színház, a MÜPA Budapest színház és az atlétikai stadion közelében lesz, amely nemrég az atlétikai világbajnokságnak adott otthont. A Holiday Inn Express a világ legnagyobb szállodamárkája, amely világszerte több mint 3000 nyitott szállodával és több mint 330 000 szobával rendelkezik, több mint 50 országban.

    Noah Steinberg, a WING elnök-vezérigazgatója elmondta: "A WING szállodai portfóliója az elmúlt években jelentősen megnőtt, és számos vezető nemzetközi szállodamárka választotta a fejlesztéseinket, amelyek több mint 50 országot fednek le. A Hotel Indigo Budapest Andrássy és a Holiday Inn Express Budapest Vágóhíd aláírásával a WING csatlakozik azon ingatlanfejlesztők elit klubjához, amelyek legalább 1000 szállodai szobát adtak át. A szállodafejlesztéseink diverzifikálása mind az elhelyezkedés, mind a márkák tekintetében fontos része stratégiánknak, ezért nagy örömünkre szolgál, hogy a tekintélyes IHG Hotels & Resorts család két rendkívül sikeres márkáját üdvözölhetjük a projektjeinkben.".

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO