Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Két díjat is elnyert a TAMA Étterem

2017. július 26.

Két díjat is elnyert a Budapest belvárosában működő Tama Restaurant a World Luxury Restaurant Award névre hallgató a versenyen.

A vietnámi fővárosban, Hanoiban július 22-én megrendezett díjátadó gálán a globális kategóriában egyedüli magyar étteremként díjazták a tavaly májusban nyílt éttermet, de a regionális kategóriában is elismerést vehetett át a Tama Restaurant tulajdonosa, Hegyi Attila.

 

A rangos nemzetközi megmérettetésen a világ minden részéről nevezhetnek éttermeket a vendégek, bloggerek, étteremkritikusok, újságírók, de pályázhatnak maguk az éttermek is.

 

Fontos kritérium, hogy csakis a magas minőséget kínáló, magas konyhaművészetet képviselő, és színvonalas berendezéssel rendelkező éttermek vehetnek részt a versenyben, amelyek szolgáltatását kiválóra értékelték a különböző véleményező oldalakon és applikációkban.

 

„Óriási megtiszteltetés volt számunkra, hogy mindjárt két kategóriában is szólítottak minket a díjátadón” – mondta el Hegyi Attila, a Tama Restaurant tulajdonosa. – „Azért is különösen fontos ez az elismerés számunkra, mert a vendégek pozitív visszajelzései is számítottak az elbírálásnál, ami azt jelzi nekünk, hogy jó úton haladunk.”

 

A fine dining konyhára építő, egyfajta cosmopolitan montázst kínáló Tama Restaurant alapvetően a magas minőségű magyar alapanyagokat használ, de nyitott a mediterrán és távol-keleti elemekre is.

 

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO