Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

KávéBár Bazár, nem csak kávérajongóknak

2019. február 05.

Február 9-10-én immár tizedik alkalommal kerül megrendezésre a hazai kávé- és bárvilág meghatározó eseménye, pazar kóstolókkal. Az idei rendezvénynek a Millenáris Park B csarnoka ad otthont.

A kétnapos KávéBár Bazár látogatói bepillantást nyerhetnek a szakma fortélyaiba, elsajátíthatják, hogyan kell profin készíteni a kávékat és koktélokat, s rengeteg izgalmas terméket fedezhetnek fel. Jól ismert márkák és a piac új szereplői egyaránt jelen lesznek, s előadások, bajnokságok kísérik a hétvégi rendezvényt. A kiállítás nemcsak a szakmabeliek, hanem a fogyasztók részére is rengeteg újdonságot, ínyencséget és látványos programokat kínál.

Szurkolhatunk is!

A baristák és bártenderek munkája legalább annyira izgalmat, kreativitást és kihívást jelenthet, mint a séfeké, és itthon is egyre népszerűbb a pult mögött alkotni. Nemcsak az éttermi konyhákban zajlik látványos fejlődés, nemzetközi színtéren is számon tartott bárjaink, kávézóink vannak, nem is beszélve a világbajnoki címeket és hírnevet szerzett magyar barista és bártender szakemberekről.   A kávé- és italszakma legjobbjai is jelen lesznek a KávéBár-hétvégén: a rendezvény ad otthont február 9-én a Magyar Amatőr Barista Bajnokságnak és a Magyar Cup Tasters Bajnokság elődöntőjének, 10-én pedig a döntőnek, valamint a HIDEGHÁBORÚ - Cold Brew Cocktail versenynek.

A versenyek mellett lesznek előadások is: szombaton Varró-Túróczi Anett pezsgő mesterkurzust tart, vasárnap pedig a 'Tea, terroir, teainspirációk' című előadáson csúcsminőségű, speciality teákról tanulhatunk.

Jegyértékesítéssel és a programokkal kapcsolatban bővebb információ az esemény FB oldalán található.

 

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO