Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Karácsonyi Múzeum+ est a Nemzeti Galériában

2022. december 10.

Kiállításokkal, tárlatvezetésekkel, előadásokkal, élő zenével és borkóstolóval várja a közönséget az év utolsó Múzeum+ estjén december 14-én a Magyar Nemzeti Galéria (MNG).

    Az ünnepekhez közeledve a decemberi Múzeum+ esten a múzeum gyűjteményének remekművei között hangolódhatnak a résztvevők az év egyik legszebb időszakára, a karácsonyra.
    Mint kiemelték, Vaszary János színpompás festészetéről Winkler Nóra művészeti menedzser beszélget Gergely Mariann kurátorral, Topor Tünde művészettörténésszel és Virág Judit műkereskedővel, az este tárlatvezetésein pedig a közönség az MNG legszebb karácsonyi témájú alkotásait ismerheti meg.
    A Múzeum+ vendégtárlatvezetője ezúttal Zólyomi Zsolt parfümőr, aki különleges illatok segítségével kalauzolja a résztvevőket a remekművek között.
    Cser Judit művészettörténész A megtestesülés csodája: karácsony a művészetben című előadásán a Szépművészeti Múzeum - Magyar Nemzeti Galéria legszebb karácsonyi tematikájú festményeit mutatja be.
    A programon a múzeum Textúra színházi sorozatának egyik idei produkcióját is láthatja a közönség, illetve a projekt alkotói betekintést engednek a sorozat létrejöttébe.
    A Múzeum+ esten festmények reprodukcióit felhasználva a résztvevők elkészíthetik egyedi karácsonyfadíszüket, miközben ezúttal a dél-balatoni Androsics Birtok mutatkozik be boraival.
     A rendezvény részletes programja itt érhető el.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO