Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Karácsonyi ajándékötletek a Gundeltől

2018. december 19.

Van gasztro-hedonista ismerősöd, rokonod? A kulináris élvezetek iránt fogékony szeretteidnek válassz ajándékot Litauszki Zsolt, a megújuló Gundel étterem executive séf kreációi közül! Budapest 125 éves, legendás étterme változatos ajándékötleteket kínál: többek között kézműves beiglit és új ikonikus Gundel Csokoládét, aminek ízét a közkedvelt Gundel palacsinta ihlette, valamint ajándékutalványokat a városligeti étterem különböző programjaira (Pezsgő Vasárnap, Szilveszter).

A kézműves Gundel beigli a régi, titkos Gundel recept alapján magyar összetevőkből készül, nem tartalmaz tartósítószert és adalékanyagot. A márványos tészta kívül roppanós, belül pedig puha, és bővelkedik töltelékben. Tudtad, hogy a minőségi alapanyagokat jelentő őstermelői mézen, frissen reszelt narancs – és citromhéjon, vanílián, mazsolán, mákon és kistermelői, házilag darált dión kívül nincs másra szükség a tökéletes beigli megszületéséhez, mint a sütés előtti türelmes pihentetésre?

Amennyiben csak egy falat finomsággal szeretnéd bemutatni a legendás Gundel éttermet szeretteidnek, nem is lehetne tökéletesebb ajándék a Gundel legújabb, ikonikus termékénél, a klasszikus Gundel palacsinta ízét magába foglaló Gundel csokoládénál. A táblás édesség éppúgy bővelkedik dióban és mazsolában, mint névadója, az étterem étlapjának tradicionális desszertje.

Az együtt töltött idő az egyik legnagyobb meglepetés, amivel szeretteinket boldoggá tehetjük. Ajándékozz néhány nyugodt órát: a Gundel különleges atmoszférája ünneppé varázsolja a hétköznapokat is. Válassz üzleti ebédre, meghitt vacsorára vagy a januártól új gasztronómiai koncepcióval induló, - korlátlan Sauska pezsgőt kínáló - Pezsgő Vasárnapi Ebédre szóló vouchert.

Bővebb információ

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO