Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Júniusban indul Miskolc új fesztiválja, a Diósgyőrfeszt

2023. május 27.

Június másodikán és harmadikán rendezik meg Miskolc új fesztiválját, a Diósgyőrfesztet, amelynek a DVTK Stadion ad majd otthont.

    A kétnapos eseményen hazai és külföldi előadók szórakoztatják majd az érdeklődőket, emellett napközben is számos programon részt vehetnek a látogatók. A fesztivál első napján, azaz június másodikán a Honeybeast, a TNT, Rúzsa Magdi és a Hooligans lép majd színpadra.
    Június harmadikán, szombaton Paulina, a BSW és a Welhello koncertezik, őket a belga lemezlovas, Lost Frequencies követi majd a színpadon. A koncertek között DJ Dominique szórakoztatja majd a közönséget.
    A stadionon kívül is lesznek programok, és a gasztronómiára is nagy hangsúlyt fektetnek szervezők. Orosz Gábor fesztiváligazgató a fesztivál megszervezését három érvvel indokolta: "Idén 5 éves a DVTK Stadion, valamint éppen 50 éve az akkori diósgyőri stadion adott helyt az ország legelső (rock)fesztiváljának, de a legfontosabb az, hogy Miskolc jelenleg nincs rajta az ország fesztiváltérképén és mi ezen szeretnénk változtatni".
    A kétnapos fesztivál azért is rendhagyó lesz, mert az ötéves DVTK stadionban most lesznek először könnyűzenei koncertek. Az élményt ledfalak, pirotechnika, lézer, egy óriási vidámpark és más látványelemek színesítik.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO