Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Jótékonysági akciók a marketingkampányokban - többszörös díjazott az Auchan

2021. május 04.

Az ún. gyorsan fogyó termékek (Fast Moving Consumer Goods - FMCG) gyakran használt hétköznapi árucikkek, így az ezekhez kapcsolódó jótékonysági akciók különösen nagy tömegeket tudnak megmozgatni. A Trade magazin tizenharmadik Az év promóciója versenyén összesen hat kategóriában szálltak ringbe az FMCG-piac szereplői - ezek közül kettőben is dobogóra került a CSR-ban, azaz a társadalmi felelősségvállalásban kiemelkedő Auchan Magyarország.

Online/digitális kategóriában az első két helyezést is elhozták. Vásárlói hűségprogramjuk, a Bizalomkártya Program már régóta online platformon zajlik - ez bővült most tovább jótékonysági akcióhoz kapcsolódva. A „Támogasd a hősöket” Bizalompont Adományozási Programmal a mentősök járványhelyzetben nyújtott emberfeletti munkáját szerették volna elismerni és támogatni, ami első helyezést ért a Trade versenyén. Az ezüstérem is az Auchannak járt ebben a kategóriában a „Nyerj egy új Toyota Yaris-t digitális kuponjaiddal” nyereményjátékért.

Kereskedelmi kategóriában a karácsonyi Júlia CSR kampányuk vitte el a fődíjat. A kis plüss hódok eladásával a Semmelweis Egyetem II. Számú Gyermekgyógyászati Klinikának gyűjtöttek eredményesen egy életmentő diagnosztikai műszer megvásárlására.

„Büszkék vagyunk arra, hogy vásárlóinkkal közösen ilyen fontos ügyek mellé állhatunk és mindig nagyon jó érzés pozitív visszaigazolást kapni arról, hogy jó úton járunk. Köszönjük az elismeréseket a Trade Magazin csapatának és a szakmai zsűrinek egyaránt!” – mondta el Varga-Futó Ildikó, az Auchan Magyarország kommunikációs és CSR igazgatója.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO