Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Jótékonysággal buzdít otthonmaradásra a CHERRISK alkalmazása, a CherryGO

2020. március 25.

A koronavírus miatt kialakult helyzetben új, az időseket támogató jótékonysági kuponnal jelentkezik a CHERRISK by UNIQA alkalmazása, a CherryGO. Az appon belül az Idősek Barátai Program goodie-jára kattintva március 20-tól bárki támogathatja a kezdeményezést, kupononként 100 cserkóval. Beváltott kupononként a CHERRISK 100 Ft támogatást ad a rászoruló időseket támogató programnak.

A Cherrisk alapvető célja, hogy segítse az embereket az adaptációban egy folyamatosan változó, gyakran kiszámíthatatlan világban. A koronavírus terjedésének megakadályozása és az idősek védelme érdekében természetesen a CHERRISK is otthonmaradásra buzdítja követőit, felhasználóit. Alkalmazkodva a nemzetközi helyzethez, több változást is bevezettek:

  • Átmenetileg szünetel az utasbiztosítás, amíg a külföldi utazások kormányzatilag nem javasoltak.
  • A veszélyhelyzetre való tekintettel a CHERRISK alkalmazása, a CherryGO a sétálás, biciklizés és futás helyett, mostantól az otthonmaradást is ösztönzi: március 23-tól visszavonásig naponta 30 cserkót kapnak a felhasználók, függetlenül attól, hogy mozogtak-e.
  • Az új jótékonysági goodie beváltásával bárki támogathatja az Idősek Barátai Program munkáját, akik az adományból rászoruló budapesti nyugdíjasoknak juttatnak tartós élelmiszereket, hogy ők – mint legveszélyeztetettebb csoport – otthon tudjanak maradni.

Nem csak a CHERRISK, de a felhasználók is adaptálódtak Érezhetően, közel ötödével visszaesett az emberek mozgása a koronavírus és a „social distancing” miatt – ez derül ki a CherryGO adataiból. A visszaesés már most is látszik a CherryGO-ban gyűjtött cserkók számából, az előző átlaghoz képest múlt héten máris közel 20%-kal visszaesett az összegyűjtött cserkók száma.

Segítsük az időseket a koronavírus idején

Ez a neve a CherryGO appban található kuponnak, melyet beváltva 100 forintot juttat el a CHERRISK az Idősek Barátai Program számára. A cél, hogy a szervezettel kapcsolatban álló, legalább 150 rászoruló nyugdíjasnak biztosítsák a tartós élelmiszert, anélkül, hogy ki kéne mozdulniuk otthonról. Fontos, hogy a felhasználók limit nélkül, akár több kupont is beválthatnak. Bővebb információért látogasson el a CHERRISK Blogjára.

Aki támogatná az Idősek Barátai Programot a CherryGO-n keresztül megteheti. Az alkalmazás letölthető iOS-re vagy Androidra

Vissza Még több hír
 
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO