Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Ingyenes Csak a Mentes Szabadtéri Vásár a Rómain!

2021. június 08.

Védettségi igazolvány nélkül is részt vehetünk a Csak a Mentes idei első rendezvényén 2021. június 12-13. között. Az idei első Csak a Mentes Szabadtéri Vásáron mindent megtalálhatunk, amire a mentesen élőknek szüksége lehet.

A rendezvényen kiállítók glutén-, cukor-, laktózmentes alapanyagokat, készételeket, édességeket, natúrkozmetikumokat, tisztítószereket, zero waste termékeket, víztisztítót és minden más olyan mentes terméket kínálnak a nagyközönségnek, amely segítséget jelenthet a mindennapokban.

„Itt a lehetőség, hogy a mentesen élők feltöltsétek a karantén alatt kimerült készleteteket – mondja Herczeg TG Andrea, a Csak a Mentes tulajdonosa. – Már nagyon vártuk, hogy végre megtarthassuk az idei első rendezvényünket. A hagyományainktól eltérően ezúttal nem tavasszal, hanem nyáron találkozhatunk először a közösségünkkel, de jobb későn, mint soha. Végtére is a célunk, hogy mindig segítsünk a mentesen élőknek könnyebbé tenni a mindennapokat.”

A Csak a mentes az ingyenes eseményt a hatályos jogszabályok szerint szervezi betartva minden járványügyi óvintézkedést. A rendezvényen ezért egyszerre 500 fő vehet részt, de védettségi igazolvány nem szükséges, valamint a maszk használata sem kötelező.

További jó hír, hogy a Csak a Mentes Szabadtéri Vásár nemcsak ingyenesen látogatható, hanem gyermek- és kutyabarát rendezvény, ezért egy kellemes családi hétvégébe is nyugodtan beépíthetjük az esemény meglátogatását.

A vásárnak idén a Miamor ételudvar ad otthont a Római parton. Csodás környezet, fantasztikus panoráma és a ragyogó kék Duna várja a rendezvényre kiérkezőket.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO