Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Indítsd Egerben a fesztiválszezont!

2019. március 26.

Hagyományosan a fesztiválévadot a Feszt!Eger nyitja, idén május 30-án. A három napon át tartó bulifolyam Magyarország legizgalmasabb fesztivál-helyszínén, a boráról és a látványos, löszfalba vájt pincéiről híres egri Bolyki-völgybe várja a fesztiválra szomjas látogatókat. Zene mértéktelenül, fröccs mértékkel, Csakazértis FESZT!Eger!

A Feszt!Eger már évek óta a fesztiválra kiéhezett látogatók első célpontja, ahol a hazai bort hazai zenével pezsdítik fel. Az idei feszten az első nap a Jetlag lép színpadra, majd az idén jeles születésnapot ünneplő Halott Pénz ad koncertet. Másnap már két színpadon indul a buli. Az egyiken a Plasticocean, az AWS, a Road és a Bagossy Brothers Company váltják egymást míg a másik helyszínen a The Anahit, a ByeAlex és a Slepp, az Anna and the Barbies és a Dorothy adja egymásnak a mikrofont. Szombaton a jön a Before the Last, a Follow the Flow, a Quimby és a Bëlga. A másik színpadon pedig Fatal Error, Fish!, Ganxsta Zolee és a Kartel és Leander Kills koncertek sorjáznak majd.

A helyszín

A Losonczy-völgyben, ami mostanra Bolyki-völgyként kezdett beépülni a térképre, egy lélegzetelállítóan egyedi, több mint 40 éve használaton kívül - a természet által visszahódított - bányaudvarok, borospincék közvetlen szomszédságában várják majd a fesztiválozókat.

Elővételes bérletár: HUF 12.000

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO