Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Ilyen volt a XXVI. Best of Budapest & Hungary Díjátadó Gála

2019. április 10.

Immár 26. éve, hogy a Freed Péter által alapított Budapest Week Publishing minden tavasszal megrendezi a Best of Budapest & Hungary Díjátadó Gálaestet, ahol az előző év legkiemelkedőbb éttermeseit, szállodásait, és egyéb szolgáltatóit díjazzák.

Az esemény a magyarországi gasztronómia és vendéglátás egyik legnagyobb szabású és legrangosabb ünnepe, melyen nem csupán a szállodaláncok, szállodák és éttermek legfőbb döntéshozói vannak jelen: nagy érdeklődést mutatnak a hazai üzleti élet véleményformáló személyiségei, külföldi cégek vezetői és képviselői, valamint a Magyarországon szolgálatukat teljesítő diplomaták is. S hogy miért? Mert szeretik és értékelik a magyar vendéglátás és gasztronómia jellegzetes ízeit és magas színvonalát, s mert elsőként szeretnének gratulálni a szakma legjobbjainak, akik ezen a gálán veszik át díjaikat és okleveleiket,” – nyilatkozta a kiadó.

Idén 15 remek szakember kapott különdíjat április 6-án, a MOM Sport Rendezvényközpontban, négyen pedig különleges elismerésben részesültek (róluk bővebben itt írunk), miután Szalay-Bobrovniczky Alexandra, Budapest alpolgármestere, Farkas Dávid, a Magyar Turisztikai Ügynökség Sratégiai Ügyekért Felelős Vezérigazgató-helyettese, valamint Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének (MSZÉSZ) elnöke köszöntötték a vendégeket. Az est háziasszonya Mautner Zsófi volt.

Best in Class

A 26. Best of Budapest & Hungary szavazásra több mint 14.000 szavazat érkezett online. Az összesítést követően a kiadó 41 különböző kategóriában adott át okleveleket a Corinthia Hotel Budapest Caviar&Bull éttermében, április 8-án. Idén összesen 252 szolgáltató kapott oklevelet: a Best of Budapest & Hungary díjat, mely a szolgáltatók 2018-es teljesítményét méltatja és ismeri el. Idei újdonságként a szolgáltatók ’versenyre keltek’ az egyes kategóriákon belül, így kategóriagyőztesek is kiválasztásra kerültek. Többségük a Best of Budapest & Hungary Gálán is megjelent, így ’Best in Class’ okleveleiket ott vehették át.

Az est folyamán fellépett a Lázár Mónika & Lakatos László duó, majd a Garami Funky Staff, Veres Mónikával. Éjfélkor tombola zárta a programsort, értékes nyereményekkel - a befolyt összeg idén a Csodalámpa Alapítványhoz került.

A gála idei partnerei között felsorakozott az Accor Hotels Group, az Albatros Party Service, az Areus, a Brill AudioVisual, a Budapest Airport, Budapest Főváros, a City Taxi, a Danubius Hotels Group, a Duna Elektronika, a FeelGood Agency, a FirstMed, a JTB Hungary, a Mellow Mood Group, a Párisi Udvar Hotel Budapest, Porsche Hungaria, a Stan Ahuja, a Terra Catering, a The Three Corners és az XO Foods. A kiadó csapatát a Silka Fashion öltöztette föl. A Corvina Catering Service által felszolgált háromfogásos gálavacsorát a Gundel ikonikus palacsintája, Raj Ráchel ünnepi narancsos csokitortája, a SZEGA Market sajtválogatása, a The Kitchen Caters gnocchija, valamint a Panificio il Basilico gourmet kínálata egészítette ki. Emellett a legjobb magyar borokat és pálinkákat kóstolhatták meg a vendégek az Agárdi Pálinkafőzde, a Bolyki Pincészet és Szőlőbirtok, a Koch Borászat, a Kovács Nimród Winery, a mádi Szent Tamás Szőlőbirtok és Pincészet, a Villa Pátzay Borbirtok, valamint a Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet jóvoltából. Kertész Zoli 'Carla' nyerspezsgője, a Törley Pezsgőpincészet pezsgői és a Bottle Life koktéljai, bor- és pálinkakínálata tette teljessé a repertoárt. Sörről a Heineken, kávéról a Nespresso Business Solutions, alkoholmentes italokról a Römerquelle gondoskodott.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO