Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Ilyen volt a XXIV. Best of Budapest & Hungary Gala

2017. március 28.

Ez történt március 25-én, a XXIV. Best of Budapest & Hungary Díjátadó Gálán, a magyarországi gasztronómia és vendéglátás egyik legnagyobb szabású és legrangosabb ünnepén. Képes beszámoló a rendezvényről.

A Budapest Week Publishing, az ország egyik legismertebb angol-magyar nyelvű kiadója több mint két évtizede minden tavasszal megrendezi a Best of Budapest & Hungary Díjkiosztó Gálaestet, ahol az előző év legkiemelkedőbb éttermeseit, szállodásait, és egyéb szolgáltatóit díjazza. Az esemény a magyarországi gasztronómia és vendéglátás egyik legnagyobb szabású és legrangosabb ünnepe, melyen nem csupán a szállodaláncok, szállodák és éttermek legfőbb döntéshozói vannak jelen: nagy érdeklődést mutatnak a hazai üzleti élet véleményformáló személyiségei, külföldi cégek vezetői és képviselői, valamint a hazánkban szolgálatukat teljesítő diplomaták is. S hogy miért? Mert szeretik és értékelik a magyar vendéglátás és gasztronómia jellegzetes ízeit és magas színvonalát, s mert elsőként szeretnének gratulálni a szakma legjobbjainak, akik ezen a gálán veszik át a Best of Budapest & Hungary különdíjat.

Idén március 25-én rendeztük meg a gálát, melynek a Budapest Marriott Hotel adott otthont. Ezen az estén 12 különdíj került átadásra. Peter Freed, a Best of Budapest & Hungary minősítési rendszer alapítója és Francisck Réka Alíz, a Best of Budapest & Hungary főszerkesztője köszönetet mondtak mindazoknak, akik az előző évben kiváló tevékenységükkel emelték a "minőség mércéjét". A díjazottaknak Szalay-Bobrovniczky Alexandra, Budapest város polgármester-helyettese és dr. Deák Imre, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnökségi tagja is szívből gratulált. A Budapest Marriott Hotel igazgatója, Rick Enders köszöntője után Szabados Ágnes műsorvezető kalauzolta végig a vendégeket az egész estét kitöltő programon, melynek részeként fellépett a szenzációs Virtuózok. A hotel kiváló konyhája Maráczi Imre séf vezetése alatt, az idei ’Starring Hungary’ mottó jegyében gondoskodott a vacsoráról, melyet a SZEGA Foods díjnyertes sajtkínálata, a Sushi Sei különleges sushijai, valamint a Panificio il Basilico gourmet kínálata és Raj Ráchel (Torta.hu) ünnepi tortája tett teljessé. Emellett a legjobb magyar borokat, pezsgőket és pálinkákat kóstolhatták meg a vendégek a Bock Pince, a Holdvölgy, a Kertész Családi Pincészet, a Koch Borászat, a Kovács Nimród Winery, a Malatinszky Kúria, a St. Andrea, a Zsadányi Szőlőbirtok és Pincészet, a Schiszler és a Törley Pezsgőpincészet jóvoltából. Az ásványvízről a NaturAqua, sörről a Borsodi Sörgyár, kávéról pedig a Nespresso Business Solutions gondoskodott. A kiadó csapatát és a műsorvezetőt a Silka Fashion öltöztette föl. A gála jótékonysági tombolasorsolással és aukcióval zárult, melynek bevétele idén a Csodalámpa Alapítványhoz került. A gála idei partnerei között felsorakozott az Avis Hungary, a Caprice, a City Taxi, a Diamond Fitness & Day Spa, a Duna Elektronika, az Emirates, a Five Stars, a Fornetti Food&Beverage, az iSTLYE, a JTB Hungary, a Just BE, Stan Ahuja és a Wallis Motor Pest.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO