Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Ilyen volt a Best of Budapest & Hungary Gála 2018-ban

2018. április 18.

Ez történt április 14-én, a XXV. Best of Budapest & Hungary Díjátadó Gálán, a magyarországi gasztronómia és vendéglátás egyik legnagyobb szabású és legrangosabb ünnepén. Képes beszámoló a rendezvényről.

A Budapest Week Publishing, az ország egyik legismertebb angol-magyar nyelvű kiadója immár 25. éve minden tavasszal megrendezi a Best of Budapest & Hungary Díjkiosztó Gálaestet, ahol az előző év legkiemelkedőbb éttermeseit, szállodásait, és egyéb szolgáltatóit díjazza. Az esemény a magyarországi gasztronómia és vendéglátás egyik legnagyobb szabású és legrangosabb ünnepe, melyen nem csupán a szállodaláncok, szállodák és éttermek legfőbb döntéshozói vannak jelen: nagy érdeklődést mutatnak a hazai üzleti élet véleményformáló személyiségei, külföldi cégek vezetői és képviselői, valamint a hazánkban szolgálatukat teljesítő diplomaták is. S hogy miért? Mert szeretik és értékelik a magyar vendéglátás és gasztronómia jellegzetes ízeit és magas színvonalát, s mert elsőként szeretnének gratulálni a szakma legjobbjainak, akik ezen a gálán veszik át a Best of Budapest & Hungary különdíjat.

Idén március 25-én rendeztük meg a gálát, melynek a Budapest Kongressuisi Központ adott otthont. Ezen az estén 13 különdíj valamint 9 ’Champion of Tourism’ díj került átadásra. Peter Freed, a Best of Budapest & Hungary minősítési rendszer alapítója köszönetet mondott mindazoknak, akik az előző évben kiváló tevékenységükkel emelték a "minőség mércéjét". A díjazottaknak Szalay-Bobrovniczky Alexandra, Budapest város polgármester-helyettese, Dr. Princzinger Péter, a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány kuratóriumi elnöke, Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének alelnöke is szívből gratulált. Luc Gesvret, az AccorHotels Magyarország vezérigazgatójának köszöntője után Nemes Anna és Korvin Tibor műsorvezetők kalauzolták végig a vendégeket az egész estét kitöltő programon, melynek ugyanúgy része volt a lélegzetelállító Arial Led Roap Show, mint az éjféli Charlie koncert. A négyfogásos gálavacsorát a Sushi Sei különleges sushijai, a The Kitchen Caters paellája, a Marriott Catering prémium steak szendvicsei, valamint a Panificio il Basilico gourmet kínálata és Raj Ráchel ünnepi tortája tett teljessé. Emellett a legjobb magyar borokat, pezsgőket és pálinkákat kóstolhatták meg a vendégek az Agárdi Pálinkafőzde, a Bocelli Family Wines, a Bolyki Pincészet és Szőlőbirtok, a Disznókő Pincészet, a Figula Pincészet, a Koch Borászat, a Kovács Nimród Winery, a Schiszler, a Szent Tamás Szőlőbirtok és Pincészet, a Veritas Borkereskedés, a Villa Pátzay Birtok, a Vinificando borkereskedés és a Zwack jóvoltából. Sörről a Heineken, kávéról pedig a Nespresso Business Solutions gondoskodott. A kiadó csapatát és a műsorvezetőket a Silka Fashion öltöztette föl. A gála jótékonysági tombolasorsolással és aukcióval zárult, melynek bevétele idén is a Csodalámpa Alapítványhoz került. A gála idei partnerei között felsorakozott az Albatros Party Service, az Avis Hungary, a Budapest Airport, a City Taxi, a Duna Elektronika, az Eventrend, az iSTLYE, a JTB Hungary, a Mellow Mood Hotels, a Moni’s, a Pauker, a Seat és Stan Ahuja.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO