Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Idén is díjazták az üzleti turizmus legjobbjait

2023. június 15.

Idén is díjazták az üzleti turizmus legjobbjaitIdén 13. alkalommal adták át a Business Excellence díjat az üzleti turizmus legjobb szolgáltatóinak - közölte a díjat alapító Business Traveller Hungary magazin.

    A díjakat 10+1 kategóriában osztották ki a magazin olvasói, üzleti partnerei és a szakma képviselőinek online szavazatai alapján. Idén is olyan piaci szereplők teljesítményét ismerték el, amelyek szolgáltatásuk színvonalával kiemelkedtek versenytársaik közül és hangsúlyosan hozzájárultak a magyar üzleti turisztikai piac növekedéséhez.
    A legjobb budapesti business hotelnek a Hotel Moments Budapestet választották. A legjobb vidéki business hotel a Hunguest BÁL Resort­ lett. A legjobb budapesti rendezvényhelyszín díjat a Haris Park kapta, a vidékit a balatonfüredi LUA Resort.
    A legjobb üzleti utaztató elismerést a Jet Travel vehette át. Az új piaci szereplő kategória szakmai győztese a White Raven Skybar & Lounge, Hilton Budapest lett. Legfenntarthatóbb üzleti turisztikai szolgáltatás szakmai győztese elismerést a GreenGo Car Europe kapta.
    Gál Pál Zoltán, a magazint kiadó Turizmus Kft. ügyvezetője azt emelte ki, hogy a korábbi évek hagyományos díjkategóriái mellett az idei évben újonnan alapított kategóriaként elismerést kapott a magyar turisztikai piac növekedéséhez leginkább hozzájáruló, Magyarországon szervezett nemzetközi üzleti esemény, a legmegbízhatóbb, legmagasabb színvonalú üzleti catering szolgáltató, illetve különdíjasként a legzöldebb üzleti szolgáltatást biztosító üzleti turisztikai szolgáltatás is.
     A legjobb Magyarországon szervezett nemzetközi üzleti esemény kategória szakmai győztese a 19. FINA Világbajnokság, a legjobb üzleticatering-szolgáltató kategória szakmai győztese pedig az Eventrend Group.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO