Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Húst, halat, bejglit, szaloncukrot, fenyőfát is vehetünk egész héten, akár 24-én délelőtt is. A fővárosi piacok szilveszter napján is nyitva lesznek.

2023. december 18.

A Budapest Fővároshoz tartozó piacok december 18-án hétfőtől, a karácsonyi készülődés hajrájában minden nap nyitva lesznek, sőt december 24-én vasárnap is, általában 12:00 illetve 13:00 óráig. 

    “A Budapest Vásárcsarnokai Kft idén a karácsonyi készülődés utolsó hetében felkészülten, kereskedői széles áruválasztékával, változatos termékeivel tizennégy kereskedelmi-szolgáltató egységben várja a vásárlókat” - hangsúlyozta Földes Tamás, a cég ügyvezető igazgatója.

    A hét kiemelt vásárcsarnokban, piacon, azaz a Nagycsarnokban, a Rákóczi téren, a Batthyány téren, a Fehérvári úton, a Bosnyák téren, a Kórház utcában, a Tétényi úti Üzletközpont piacán és üzleteiben a mindennapi étkezéshez szükséges hozzávalókon túl a karácsonyi menük minden alapanyaga megvásárolható, így különösen pulyka egészben, pulykamell, pecsenye kacsa, kacsacomb, máj, halak, (ponty, harcsa, keszeg) a sütéshez mák, dió, mazsola, mandula, mogyoró, túró, házi tej, házi tejföl, mákos és diósbejgli az ünnepi asztalra. Budapesten hat különböző helyszínen halvásárt, öt különböző helyszínen fenyővásárt tartanak egészen december 24-én délig.

    “Mindenki pénztárcája szerint vásárolhat, megtalálhatóak olcsó, középkategóriás és drágább árfekvésű termékek is” - tette hozzá Földes Tamás ügyvezető igazgató.

A vásárcsarnokok élelmiszerkínálata mellett jelentős a karácsonyi ételkínálat is: szinte valamennyi egységben karácsonyi készételekkel várják a vásárlókat a vendéglátósok, halászlétől a sült kacsacombon át a rántott halig. Ugyancsak széles a választéka a vásárcsarnokoknak, piacoknak a különlegességekkel is tarkított szaloncukor variációk tekintetében.

    A Nagycsarnokban már tart a kiemelt Karácsonyi Vásár, ahol a somlekvártól a minősített termelői mézen át a Budapest 150. születésnapja alkalmából megújult Budapest Anno bor mellett számos finomság és ajándéktárgy kapható. Az élelmiszerkínálat mellett jelentős a ruházati, iparcikk, könyv, gyerekjáték kínálat is a Flórián Üzletközpont, a Tétényi úti Üzletközpont üzleteiben, a Liget téri üzletközpont, a Nagysándor József utcai és a Római téri Üzletházak, a Szentendrei úti Üzletház kiskereskedelmi üzleteiben, szolgáltatóinál.

    A Budapest Vásárcsarnokaihoz tartozó piacok december 25-én és 26-án, karácsony első és második napján zárva lesznek, a két ünnep között hétköznapi nyitvatartás lesz érvényben, december 30-án és december 31-én pedig a hétvégi rend szerint tartanak nyitva. Így szilveszter napján, december 31-én vasárnap is vásárolhatunk a szilveszteri menühöz szükséges alapanyagokat, úgy mint a malachús, bőrös malac, kocsonyahús vagy virsli.

 

 

 

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO