Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

HotelHero 300 adag ételfőzéssel segít a rászorulóknak

2021. február 22.

„TEGYÜNK JÓT, JÓL!” – vallja a HotelHero csapata…
A legújabb jótékonysági felhívásukra csatlakozott séfek, szakácsok és kisegítők, a 2013 óta működő Heti Betevő nonprofit egyesülettel együttműködve, 2021.február 21-én vasárnap 300 adag ételt készítettek el rászorulóknak, Budapest 3 ikonikus szállodájában.

A Marriott Courtyard, a Kempinski Hotel és a Mamaison Hotel Andrássy La Perle Noire éttermének konyhájában 16 lelkes szállodás, éttermes önkéntes ( Lőrincz György, Barka Áron- Zeina Hotels, Bakonyi Balázs- Zeina Hotels, Varga Gábor- Zeina Hotels, Víg Szabolcs-Zsidai Group, Vida Gábor- Kempinski, Roland Holzer-Kempinski, Kónya Géza- Kempinski, Lévai Péter- Kempinski, Melis Róbert – Marriott Courtyard, Baár Csaba -Marriott Courtyard, Gendur András és Szarvas Szilvia– La Perle Noire étterem, Nagy-Szász István, Anek Dóra, Franciscy Gergő -CPI Hotels, Mamaison Hotel Andrássy ) készítette a 300 rászoruló vasárnapi ebédjét, melyet a Heti Betevő önkéntesei juttattak el még melegen két budapesti helyszínre (Dankó utcai szálló és a Menhely Alapítvány Vajdahunyad utcai szállójára).

A Heti Betevő csapatának vállalása, hogy minden vasárnap tápláló, minőségi “vasárnapi ebédet” biztosítson hetente közel 300 rászorulónak, éves szinten hozzávetőleg 26 000 adagot jelent.
A HotelHero önkéntesei mai alkalommal a székelykáposzta elkészítésére vállalkoztak, az étel választásnál az elsődleges szempont a laktató, ízletes és vitaminokban gazdag alapanyagok kiválasztása volt. Több mint 35 kg sertés lapocka, 100 kg savanyú káposzta és ezek kiegészítőivel, no meg közel 50 kg kenyérrel álltak neki a jótékonykodásnak.
Az alapanyagot a Heti Betevő biztosította, kiszállítás logisztikájában a Metro Kereskedelmi Kft. segített.

HotelHero és az MSZÉSZ (Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége) februári felhívására a nagyon sokan jelentkeztek Budapestről és vidékről is egyaránt, az akció folytatódik: 2021. március 21-én, Budapesten újra a Heti Betevő kezdeményezését támogatjuk. Az akció vidéki helyszínekkel bővül – várjuk olyan vidéki szállodák, éttermek és beszállítók jelentkezését, akik vasárnapi ebéddel támogatnák a saját lakókörzetükben élő hátrányos helyzetű embereket.

Csatlakozzatok Ti is, hogy minél több helyen és az élet minél több területén támogathassuk az arra rászorulókat és a hétköznapi hősöket!

Forrás: HotelHero

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO