Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

HOPTOBERFEST 2023 - Sörfesztivál Kőbányán

2023. szeptember 19.

Szeptember 22. és 24. között az első HOPTOBERFEST sörfesztiválon több mint 30 különböző kraftsörrel, koncertekkel és családi programokkal várják az érdeklődőket.

    A Hoptoberfest olyan, mint egy oktoberfest, de van benne kraft! A hagyományos oktoberfesthez hasonlóan lesz sörsátor, bajor kolbász, bajor perec, 1 literes fesztiválkorsó, a belépés ingyenes. A fesztivál hivatalos söre egy tradicionális Helles típusú lager sör, ami a fesztivál alatt 990 Ft/liter áron lehet megvásárolni. A fesztivál keretei között sor kerül a kőbányai HopTop sörfőzde új üzemének hivatalos megnyitóünnepségére is.

    A hagyományos oktoberfest hangulata mellett az ország legújabb sörfőzdéje és taproomja is megnyitja kapuit a résztvevők előtt, sőt, sörtúrákra is jelentkezhetünk, ami a fesztivál ideje alatt ingyenes és megismerhetjük a kisüzemi sörök készítésének titkait.

    A háromnapos sörfesztivál alatt ingyenesen látogathatók a koncertek is. Pénteken fellép a Melody Maker és a Candymen Duo, szombaton az Acoustic Melone és a Nehézlemez Műhely, illetve a hagyományos sramli kedvelőinek a Tarianer Spitzbuam húzza a talpalávalót. Az eseményről bővebb információ itt olvasható.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO