Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Hétcsillagos Budapest

2019. március 30.

Megjelent a Michelin-kalauz 'Main Cities of Europe' legújabb kiadása, Budapesten hat étterem immár összesen hét csillaggal büszkélkedhet.

Amikor a gasztronómia francia bibliája márciusban megjelenik, egyaránt hullnak az öröm és a gyász könnyei. Karrierek törnek derékba, álmokat tipornak – de nem szeretnék túl lehangoló lenni. Főként azért nem, mert amint a minap kiderült, a Michelin kalauz 2019-as európai kiadása magyarországi étteremtől nem vett el csillagot, tehát a Borkonyha, a Costes, és a Costes Downtown megtartották az egy-egy csillagot, valamint az Onyx a két csillagot. Ezek mellé került fel idén egy csillaggal a Stand, és szintén egy csillaggal a Babel.

Egyéb elismerések

1955 óta a Michelin Guide úgynevezett Bib Gourmand minősítést is ad, jó ár-érték arányú helyeknek. Idén három budapesti hely birtokolja ezt a minősítést: Széll Tamás éttereme, a Stand 25 (a Belvárosi Piacon), a Fricska és a Petrus. Továbbá, a kalauz harmadik minősítése, a Michelin Plate 17 magyar étteremnek jár. A Via Michelin oldalán megtalálod a legfrissebb információkat.

Vissza Még több hír
 
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO