Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Háromnapos időutazás Szegeden

2023. május 25.

Ünnepi kiadással jelentkezik idén Magyarország legnagyobb retró fesztiválja. Az idén tíz éves szegedi Deja Vu Fesztivál tíz nemzetközi ikonikus sztárt és a ’90-es és 2000-es évek legnagyobb hazai előadóit sorakoztatja fel.

A négy helyszínen futó, háromnapos esemény egy lenyűgöző End Show-val zárul, méltóképpen megkoronázva a jubileumi bulifolyamot. A fergeteges retróláz egy hét múlva indul és június 1-3-ig izzítja a közönséget, az újszegedi partfürdőn.

Az első napon már egy mélyet merülhetünk az ezredforduló környékén nagyot futó házibulik hangulatába. Ekkor érkezik ugyanis a Deja Vu-re a Modern Talking „hangja”, Thomas Anders. Aznap fellép még a „The Bongo Song” című számmal híressé vált Safri Duo és – mások mellett – a Move Your Body slágerrel világhírnevet szerzett Eiffel 65. A hazai fronton pedig ott lesz DJ Dominique, Peat Jr., a Classic Fantastic, Bárány Attila és Bigiboy.

Június 2-án szintén három világsztár érkezik: így a Blue nevű angol fiúbanda, akik a Sorry Seems To Be The Hardest Word dallal hagytak mély nyomot. Először köszönthetjük a Deja Vu színpadán Panjabi MC-t és DJ SASH! szettjére is bulizhatunk Szegeden. És jönnek sorra a magyarok is. A Kozmix, az Irigy Hónaljmirigy, az Ámokfutók, a Bon-Bon, Náksi, Erős vs. Spigiboy, a Millennium Kids és Joer erősítik az aznapi programot.

A Deja VU zárónapjára négy nemzetközi sztár is jutott. Érkezik a világhírű dance-pop díva, Inna, a Samba de Janeiro dalt is hozó Bellini, a tavaly betegség miatt elmaradt koncertjét most pótló Alexandra Stan és a nigériai születésű svéd fogorvosból világsztárrá vált Dr. Alban. És a zárónapon sem maradnak el a nagy hazaiak: Sterbinszky, Csordás Tibi, de lesz Rakonczai piano, Wannabe XXL valamint Molnárbé & Gabriel B is.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO