Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Három napig ismét főszerepben a koreai kultúra – KoreaON2021!

2021. június 30.

A rajongói és a támogatói visszajelzéseknek köszönhetően a Han You – Magyar-Koreai Kulturális és Művészeti Alapítvány idén 3 napos kulturális programsorozatot tervez. Az esemény a tervek szerint hibrid megoldásban, azaz 70-30% arányban online-offline módon zajlik majd július 30. és augusztus 1. között.

A tavalyi HallyuDay2020 – KoreaON2020 online kulturális fesztivál programjai látogatottságukat tekintve megelőzték Anglia, Németország és Indonézia hasonló rendezvényeit is. Sikerét idén áprilisban állami szintű elismerésben részesítették Dél-Koreában.
A programokat idén részben online, részben pedig élőben, a járványügyi előírásoknak megfelelően, kisorsolt közönség előtt tartják meg. Az előző évtől eltérően, a három naposra bővült eseményen tematikusan állnak majd össze a napi előadások, beszélgetések és bemutatók.
Az első napon az alapítványi tagok a koreai sportok világába vezetik majd be az érdeklődőket. A nap folyamán lesz taekwon-do bemutató és e-sport rajongói játék, valamint tematikus filmklub. A szombati nap a tradicionális kultúra napja lesz, gajagum (a citerához hasonló koreai pengetős hangszer) előadással, tradicionális táncbemutatóval, gasztronómiai és filmes utazással, kézműves és kalligráfiai programokkal élőben és online is.
Az utolsó nap, vagyis augusztus 1. vasárnap a populáris kultúra jegyében telik majd. Az érdeklődők láthatnak K-pop cover produkciókat, versenyeket, gasztronómia és kézműves bemutatókat, ezek mellett az országos rajongói klubok bemutatkozói követik egymást, a filmklub ideje alatt pedig a legfrissebb koreai filmek és sorozatok kerülnek terítékre.
A nap folyamán kísérőprogramként lesznek vetélkedők, nyereményjátékok és meglepetés vendégek is bejelentkeznek. A fellépők részletes bemutatkozóiért és a teljes programért érdemes lesz követni az alapítvány weboldalát és Facebook oldalát.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO