Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Hamarosan nyílik a Csak a Mentes vásár!

2018. november 28.

Idén már 3. alkalommal rendezik meg a teljesen ingyenes Csak a Mentes vásárt december 8-9-én a Duna Palotában, ezúttal karácsonyi kiadásban. Óriási segítség lesz ez a két napos rendezvény azoknak, akik ételérzékenység vagy diéta miatt választják a mentes életet. Itt mindent meg lehet majd találni, ami a tökéletes mentes karácsonyhoz szükséges.

Mitől mentes?

Lesznek glutén,- laktóz,- cukormentes, bio, paleo és vegán termékek, és lesznek olyanok is, amik mindenmentesek, azaz minden allergén hozzávalót száműztek belőle. Helyet kapnak még natúr-, és bio kozmetikumok és minden, ami nem hiányozhat egy egészséges vásárból sem. Több mint 60 kiállító biztosítja majd, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő mentességű termékeket, sőt itt még a karácsonyi ajándékokat is egyszerűen lehet majd beszerezni. A kiállítókról folyamatosan lehet tájékozódni a Csak a Mentes vásár facebook eseményénél és a weboldalon

Próbáld ki, tanuld meg!

A vásáron ingyenes workshopokon is részt lehet majd venni, melyek segítséget nyújtanak a karácsonyi menü összeállításában, vagy bevezetik a mentes világba azokat, akik csak most ismerkednek ezzel az életmóddal. A kiállítók kóstolókkal is várják a rendezvényre érkezőket. A Csak a Mentes szakmai csapata garantálja, hogy itt tényleg profi segítséget kaphat bárki, aki kilátogat a rendezvényre. Lehetőség lesz beszélgeteni, táplálkozási tanácsot kérni a szakértőktől, vagy akár megosztani egymással a történeteket, tapasztalatokat. A Csak a Mentes állandó szakértői között van Steiner Kristóf (vegán életmód és táplálkozási tanácsadó, szakács, gasztroblogger és író), Posta Reni (életmód tanácsadó, a paleohedonista életmód nagykövete), Kiss Mona (gluténmentes gasztroblogger, szakács és szaktanácsadó, szakácskönyv író), Hevesi Tamás (a vegetáriánus élet nagykövete, zenész), Kutasi Kelly (Funkcionális edző, az egészség nagykövete), Huszár Zsuzsa (vegán és cukormentes táplálkozási specialista) és Kovács Nikolett (Sportoló, a legeredményesebb magyar női motorversenyző, glutén-, és tejérzékeny)

Minden program és a belépés ingyenes! A gyerekeket játszósarok várja.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO