Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Food Truck Show Budapest 2017

2017. május 04.

Minden idők legjobb majálisát szervezi a Food Truck Show és a Kincsem Park idén május 5 és 7 között. A gyerekeket többek között óriáskörhintával, állatsimogatóval és a Hungaroring miniringjével várják, miközben folyamatosan zajlik majd az agár- és lóverseny a Kincsem versenypályáján. A helyszínre egy sárga amerikai iskolabusszal is érkezhetnek a vendégek, akik a hétvége alatt 50 food truck kínálatából válogathatnak.

A családi programokra fektetik a hangsúlyt az idei Food Truck Show szervezői. A Kincsem Parkban május 5 és 7 között az ország egyik legnagyobb majálisára készülnek. A Food Truck Show-n 50 street food-os büfékocsi kínálatából válogathat a közönség, akik egész hétvégén szavazhatnak arra, ki nyerje el az Év Food Truck-ja címet.
                                     
A Kincsem Parkba idén is elhozzák az előző év közönség kedvencét, az ország egyik legnagyobb körhintáját, de lesz arcfestés, állatsimogató és pónilovazás is. Az eseményen felépül a Hungaroring miniringje, és a családok együtt próbálhatják ki a Magic Box logikai játékait. A hétvége alatt egymást követik az agár- és lóversenyek, esténként pedig koncertekkel és Food Truck Cinema filmvetítéssel zárják a majálist.
 
Az idei Food Truck Show különlegessége, hogy az eseményen a street food-ok mellett utcai szórakoztatás lekülönbözőbb műfajai is megjelennek a Street Art Show nevű kezdeményezésnek köszönhetően. Ahogy a legjobb büfékocsira, a leglátványosabb utcai művészre is lehet szavazni, a győztes pedig magas pénzjutalomban részesül.
 
A Food Truck Show hétvégéje alatt a Kincsem Park és a Deák tér között nyitástól zárásig közlekedik egy sárga amerikai iskolabusz, amivel ingyenesen utazhatnak a helyszínre az érdeklődők. A 2-es metró Pillangó utcai megállójától pedig kisvonat viszi a bejárathoz a közönséget.
 
Bővebb információ: https://www.facebook.com/foodtruckshowbp
Videó az előző food truck eseményről: https://youtu.be/v8_7gO5477w

Vissza Még több hír
 
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO