Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Five Finger Death Punch koncert

2020. január 28.

A FIVE FINGER DEATH PUNCH megkezdte eddigi legnagyobb európai turnéját, mely Budapesten is látható lesz 2020. február 20-án a Budapest Arénában! 

A FIVE FINGER DEATH PUNCH arénákat tölt meg a világ minden táján. Már túl vannak a 3 milliárdnyi streamingen, és folyamatosan döntik meg a rekordokat. A bandának 24 top10-es sikere volt az elmúlt években, és felfelé ívelő pályafutásuk nem torpan meg: 2018-ban amerikai rock rádiók év végi összesítése szerint ők voltak a legjátszottabb előadók az előző évben. 2018 nyarán és őszén zajló turnéjukkal több mint 250.000 dollárt gyűjtöttek össze és adományoztak jótékonysági szervezeteknek. Hamarosan megjelenik nyolcadik stúdióalbumuk. 

Legújabb koncertturnéjukon a multi-platina eladásokkal rendelkező MEGADETH, valamint 2018 legnagyobb rock-szenzációja, a BAD WOLVES is csatlakozik hozzájuk előzenekarként. Báthory Zoltán, a FIVE FINGER DEATH PUNCH gitárosa szerint: “Ez a line-up nagyon erős. A Bad Wolves volt az elmúlt évek nagy felfedezettje, és minden bizonnyal hozzák majd most is a formájukat. A Megadeth-nek pedig nincs szüksége bemutatásra, abszolút legendák. Dave Mustaine hatása erre a műfajra felbecsülhetetlen. Nem csupán a thrash, de a heavy metál egyik alapítójának is őt tartom, mert riffjei és gitárjátéka mindenkit befolyásolt, aki a Megadeth hatósugarába került… és ez egy jó nagy hatósugár.

Jegyek

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO