Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

FIM X-Trial World Championship

2018. február 16.

Március 29-én most először kerül megrendezésre Magyarországon az X-Trial ügyességi motorverseny, mely a FIM Világbajnokság része. Mivel a több szakaszból álló világbajnokság magyarországi állomása az utolsó ebben a szezonban, így itt kerül kihirdetésre az X-Trial 2018-as világbajnoka is.

Az X-Trial sokkal több, mint egy sport: izgalommal és feszültséggel teli ügyességi és technikai motorverseny - egy új koncepciósport, amely lehetővé teszi a versenyzők számára, hogy átélhessék és megtapasztalják saját határaikat. A lélegzetelállító extrém helyzetek elképesztő látványt nyújtanak a közönségnek. Az X-Trial egy fiatal, vonzó és dinamikus sport, amely páratlan élményt kínál ahhoz, hogy személyesen átéld ezt az egyedülálló, lenyűgöző technikai motorversenyt. Izgalmas és gyors tempója miatt hatalmas rajongótáborral rendelkezik szerte a világon. Valamennyi esemény sportarénában kerül megrendezésre, így mindenki számára teljes rálátás nyílik a pálya egészére, tehát a versenyek teljes szakasza jól átlátható. Ez az a verseny, ahol az extrém kihívásokkal teli látványos pályák és a világ legjobb versenyzőinek képességei találkoznak. Technikai sportként számos pozitív értéket rejt, mely fontos üzenetet továbbít kicsiknek és nagyoknak egyaránt, nemcsak a motorsport kedvelőinek körében.

Az X-Trial élményt jelent az egész család számára. A világszínvonalú, félelmetes mutatványokkal és non-stop akciókkal fűszerezett esemény a FIM (Nemzetközi Motorsport Szövetség) és a MAMS (Magyar Motorsport Szövetség) hivatalos versenye.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO