Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Fesztiválhangulat a Szabadság téren

2022. október 12.

Tehetségtől volt hangos a hétvégén a budapesti Szabadság tér, ahol a kezdő és már befutott bandák koncertjein szombat estére még a környező utcák is megteltek érdeklődőkkel. A Margaret Island, a Punnany Massif, Majka, a The Pontiac, Perrin és a Kacaj koncertjét több tízezren követték a helyszínen és az online 5G közvetítésen.

Majka – márciusi visszatéréséig – a Yettel Stage 5G Koncert színpadáról köszönt el a közönségétől. „A szórakozásnál és a kikapcsolódásnál szerintem – főleg a mostani időkben – nincs fontosabb” – mondta búcsúzóul a koraőszi fesztiválozásra összegyűlt több ezer fős tömegnek. Az ózdi hős szerint a Yettel Stage zenei platform egy olyan dolgot hozott össze, ami „Magyarországon egyedülálló és nagyon dicséretes”, utalva arra, hogy a projekt azért jött létre, hogy olyan valós segítséget nyújtson most induló zenészeknek, mellyel könnyebben talál utat a tehetségük a nagyközönség felé.

A program lényege és egyedisége abból állt, hogy a feltörekvő csapatokat egy-egy, már befutott banda – Majka mellett a Punnany Massif és a Margaret Island – karolta fel, akikkel néhány kisebb nyári koncert után végül a budapesti megabulin közösen is felléphettek. A csúcsminőségű koncertélményben több tízezren részesülhettek nem csak a helyszínen, de az online közvetítésen is a folyamatos hálózatfejlesztéseknek és az 5G technológiának köszönhetően.

A nyáron indult zenei platform számos lehetőséget biztosított a zenekarok népszerűsítéséhez, például egy-egy videoklipet – amelyek mára több százezres nézettséget értek el –, és folyamatos kommunikációs támogatást, aminek eredményeként a bandák online rajongói bázisa is nőtt a projekt ideje alatt.

„Mindent megkaptak ezek a zenekarok, akik valójában a jövőt képviselik” – méltatta a kezdeményezést Majka, aki a színpadról arra buzdított másokat is, hogy lehetőségük szerint kutassák és támogassák a tehetségeket.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO