Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Festményvásárral indul Az év műtárgya 2023 balatoni szezonja

2023. június 19.

Festményvásárral indul Az év műtárgya 2023 balatoni szezonja a Balatonföldvári Kilátó galériában, ahol június 24-től augusztus végéig lehet megtekinteni és megvásárolni a program alkotásait.

    Tavasszal második alkalommal indult útjára a Fine Art Hungary - Az év műtárgya programsorozat, amelynek keretében több mint 200 műből kerül ki év végére az év műtárgya.
    A megnyitón Kriza Zsigmond alapító kezdeményezésére létrejön a Mesterek Fala, ahol bemutatják majd a program legkülönlegesebb  műalkotásait, továbbá az Országút-Madách200 program keretében a Rajzoltunk egy műalkotást című felhívás képeit. Utóbbi a 200 éve született író főműve, Az ember tragédiája színeit mutatja be kortárs alkotók művein keresztül. A művészek között mások mellett Csurka Eszter, Baksai József, Mayer Éva, Milorad Krstic, Szurcsik József és Orosz István alkotásai szerepelnek. A megnyitón lehetőség lesz a hat művész tizenöt alkotásából készült gyűjtői díszkiadás megvásárlására is.
    A június 24-i megnyitón a festményvásár mellett a szolnoki Alexandre Trauner ART/Film Fesztivál díjnyertes képzőművészeti animációs és dokumentumfilmjeit, mások mellett Rófusz Ferenc, Gulyás Gyula és Babiczky László alkotásait is megtekinthetik az érdeklődők.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO