Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Felkészül a tömegre a Művészetek Völgye - idén szeretnék megünnepelni a tavaly elmaradt 30 éves jubileumot

2021. április 29.

A fesztiválok sorsa még mindig kétesélyes, és bár a fokozatosan enyhülő szabályzatok sok esetben reménykedésre adnak okot, azt már most tudni, hogy bizonyos nagy fesztiválokat, mint amilyen pl. a VOLT és a Balaton Sound, csak 2022-ben rendezhetnek meg újra. A hazai közönségre építő fesztiváloknak ebben a helyzetben egyszerűbb a dolguk, így jó eséllyel számos népszerű programsorozatot megtarthatnak idén nyáron.

A Művészetek Völgye tavaly ünnepelte volna 30 éves jubileumát, ez azonban a járványhelyzet miatt elmaradt. Idén szeretnék bepótolni, a július 23-a és augusztus 1-je közötti programokat így tágasabb tereken és új helyszíneken rendezik, hogy felkészülten és biztonságosan fogadhassák a sokaságot.
Oszkó-Jakab Natália, a fesztivál igazgatója elmondta, Vigántpetenden és Taliándörögdön is új udvarok indulnak, valamint a vásárrészt is átalakítják, hogy az embereknek ne kelljen összezsúfolódnia.

Az idei fesztiválon koncertet ad az Erik Sumo Band, Dés László, a Margaret Island, a Csík Zenekar, a Bohemian Betyars és Rúzsa Magdi, hetvenötödik születésnapját ünnepli Hobo, aki egy új vigántpeterdi udvart "avat fel", és Plusz-Mínusz koncerttel készül a Quimby. A fellépők és programok kínálata idén is nagyon gazdag lesz, új helyszínt nyit többek közt a Hagyományok Háza, a Petőfi Irodalmi Múzeum és az Újszínház, valamint Kapolcs új főterére települ ki a Nemzeti Filmintézet és a Művészetek Völgye közös filmvetítése is.

A 30 éves évforduló alkalmából kiállítás nyílik és korábbi programokat is felelevenítenek a 10 napos programsorozatban.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO