Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Esti pezsgés a Kempinski Hotel Corvinus Budapestben

2019. február 15.

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest hagyományteremtő szándékkal új eseménysorozatot indított útjára február 4-ével: virtuóz szablyás pezsgőnyitással és champagne kóstolással ünnepli az est beköszöntét, minden nap. Az 'Esti pezsgés' egy olyan rituálé, amely elválasztja a nap aktívan töltött részét a pihenés óráitól.

A kandallóban fellobban a láng, a fények eltompulnak, gyertyák kerülnek az asztalokra. 18.00 órakor a napszak változását minden nap virtuóz szablyás pezsgőnyitás és champagne kóstolás ünnepli. Minden családban vannak kisebb-nagyobb ceremóniák, amelyek erősítik az összetartozást, meghittséget sugároznak. Ezzel az új „Esti pezsgés” szertartással a hotel szeretne olyan bensőséges hangulatot teremteni, amelyre a vendégek emlékezni fognak.

A pezsgőzés is szertartás

Az “Esti pezsgés”-ben a hotel partnere a Premium Taittinger champagne forgalmazója, a Bor és Más, akik esténként háromféle pezsgőt kóstoltatnak a The Living Roomban: Taittinger Brut Reserve-t, Taittinger Prestige Rose-t és a limitált kiadású Taittinger Les Folies de la Marquetterie-t. Az első üveg pezsgőt a The Living Room alkalmazottai nyitják ki a virtuóz sabrage technikával és osztják meg az ott tartózkodó vendégekkel.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO