Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Élmények a Müpa Kultúr Kültéren

2017. november 09.

Téli csodavilág és rengeteg program: idén is magával ragadó újcirkusz-produkciókkal, színházi előadásokkal, könnyűzenei koncertekkel és gyerekműsorokkal várja a nézőket a Müpa Sátor és Jégpálya december 2-30. között.

  Téli csodavilág és rengeteg program: idén is magával ragadó újcirkusz-produkciókkal, színházi előadásokkal, könnyűzenei koncertekkel és gyerekműsorokkal várja a nézőket a Müpa Sátor, népszerű karácsonyi dallamokat lehet megszólaltatni a díjnyertes interaktív zenedoboz, a Müpa Hangjáték ünnepi kiadásával, a 400 négyzetméteres valódi jégpálya pedig a korcsolyázás szerelmeseinek kínál kikapcsolódási lehetőséget.
 
A tavaly debütáló Müpa Kultúr Kültér ezúttal is különleges programokkal teszi szebbé az ünnepvárást. A Müpa melletti parkolóban ismét felépül a Müpa Sátor, ahol a gyerekműsorok mellett újcirkusz- és színházi előadások, valamint könnyűzenei koncertek szórakoztatják a közönséget. A BANDART ünnepi produkciója, az Ann-droid – Egy robotlány karácsonya a színházat a legújabb digitális technikával ötvözi. A Recirquel Újcirkusz Társulat ezúttal nemcsak a felnőttek számára kínál szórakozási lehetőséget: Cirkusz az Éjszakában című előadása mellett gyerekeknek készített matiné műsorral jelentkezik, amelyben bepillantást enged az újcirkusz világának kulisszái mögé. A díjnyertes fauna Circus kortárs cirkuszi társulat Fauna című darabjával érkezik hazánkba – ebben a nemzetközi csapat az akrobatikát ötvözi a fizikai színházzal, valamint az élő zenével. A színészekből, akrobatákból, illetve táncosokból álló cseh Losers Cirque Company pedig Összeomlás című látványos produkcióját mutatja be a Müpa Sátor körporondján.
 
A könnyűzene rajongói számára a Jazzation, Takács Nikolas, valamint Szőke Nikoletta koncertje ígérkezik kihagyhatatlannak. Hétvégente a kisebbeké lesz a főszerep: lesz Kultúrpart-advent, fellép a Kaláka és a Kolompos Együttes, a PASO karibi hangulatú gyerekbulit varázsol, Kálloy Molnár Péter és a Modern Art Orchestra pedig családi jazz-színházzal készül.
 
Nincs tél korcsolyázás és forralt bor nélkül. A sátor mellett felállított Müpa Jégpálya 400 négyzetméteren várja a látogatókat a Müpa Kultúr Kültér nyitónapjától, 2017. december 2-től egészen 2018. január 28-ig. A pályára a helyszíni jegypénztárban lehet karszalagot váltani, de a Müpa és a Müpa Sátor rendezvényeire, illetve a Ludwig Múzeum kiállításaira szóló érvényes belépővel, egy alkalommal ingyenesen használható. A jégpálya melletti zárt büfében téli ínyencségekkel – forralt borral, forró csokival és fűszeres almaitallal – várják a vendégeket. A korcsolyázáshoz a zenei aláfestést a Müpa Rádió szolgáltatja, az Átriumban pedig újra ki lehet próbálni a díjnyertes Müpa Hangjátékot – az óriási interaktív zenedoboz népszerű karácsonyi dallamokkal várja a látogatókat 2017. december 3-tól 30-ig.
       

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO