Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Eleven Ősz szeptemberben nemcsak a Bartók Béla Boulevard-on

2023. augusztus 12.

Sok más mellett kiállítások, valamint zenei, színházi, gasztronómiai és családi programok is várják a látogatókat az Eleven Ősz programsorozaton, amely a Bartók Béla út mellett a környékbeli utcákban is készül programokkal szeptember 15. és 16. között Budapesten.

    Az idei eseményt a Szent Gellért tértől a Feneketlen-tóig tartó területen rendezik meg. Az programban szerepelnek workshopok, performanszok, valamint művészeti és helytörténeti séták, a hagyományos 1 művész 1 porta projekt részeként köztereken művészek alkotásaival találkozhatnak a járókelők.
    Első alkalommal az Este11 saját színpadot állít fel a Feneketlen-tónál, ahol egyebek mellett gyermekprogramok, akusztikus koncertek várják az érdeklődőket.
    A programban részt vesz a Figaro Bűvészbolt, a K.A.S. Galériában családi agyagozóworkshopot, a Kornél Kávézóban beszélgetést tartanak. Utcai installáció épül a Bor és Kézműves előtt, az ArtMasters élményfestést tart, a BBB KultPontban gyógynövényekkel lehet megismerkedni.
    A Faur Zsófi Galériában Benyovszky-Szűcs Domonkos képzőművész várja a közönséget, a Bartók Béla utca emblematikus kávézóiban zenés irodalmi programok lesznek Verseitek Dallama címmel.  
    Az Ultramarinos Martínez étteremben spanyol gitárzenével készülnek, a Feneketlen-tónál a Wave of Sound, a Team Gusto Cubano salsa-latin showband a Szent Gellért téren lép fel.
    A közlemény szerint a fesztivál bepillantást enged a Bartók Béla Boulevard pörgős mindennapjaiba. A rendezvényre megjelenő Eleven Magazin melléklete tartalmazni fogja az Eleven Ősz teljes programját is.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO