Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Egy hét múlva kezdődik az első Miskolci Piknik

2023. szeptember 15.

Egy hét múlva kezdődik az első Miskolci Piknik a vármegyeszékhely belvárosában, ahol a szervezők többek között gasztronómiai élményekkel és könnyűzenei koncertekkel várják a látogatókat - olvasható az esemény honlapján.

    Az ingyenesen látogatható fesztivál Miskolc egész belvárosát "behálózza" majd, de a koncerteknek és a gyermekprogramoknak három színpad ad otthont: a Szent István téri nagyszínpad, a Villanyrendőr színpad és az Erzsébet téri lounge - Chill zone.
    A Miskolci Pikniket jövő pénteken a nagyszínpadon nyitják meg, ahol többek között Áll-a-tok és Takáts Tamás, Csordás Tibi és a ByeAlex és a Slepp ad koncertet.
    Ugyancsak pénteken, a Villanyrendőr színpadon Juhász Marci, Markus Greg és a Loving Arms szórakoztatja a közönséget, az Erzsébet téri lounge-ban pedig többek között Nigel Stately gondoskodik a jó hangulatról.
     Szombaton a Szent István téri nagyszínpadon délután Rácz Jenő és Jókuti András látványfőzését nézhetik meg a látogatók, de ezen a helyszínen hallgathatják meg a Blahalouisiana vagy Majka koncertjét is.
    A Villanyrendőr színpadon többek között Szécsi Viktória és Vízi Viktor, valamint Joerjunior és az Erős vs. Spigiboy duó zenél majd, míg a fesztivál harmadik helyszínén Schime, Tigran vagy Zemar dalaira bulizhatnak a fesztiválozók.
    Vasárnap, a Miskolci Piknik utolsó napján a Szent István téri nagyszínpadon egyebek mellett a Péterfy Bori és a Love Band és a Bagossy Brothers Company koncertjén vehetnek részt a látogatók, majd egy Drón show-t is megnézhetnek.
    A Villanyrendőr színpadon az Animal Cannibals nyitja meg a fellépők sorát, kiket többek között Bereczki Zoltán és Bebe követ. Az Erzsébet téri lounge-ban Derek, Udvardi Viktor és Bárány Attila szórakoztatja a közönséget.
    A szervezők a legkisebbek számára is készültek programokkal: a Szent István téri nagyszínpadon szombaton a Vaga Banda Gólyalábasok Vásári tréfák című műsorát, az Iszkiri zenekar koncertjét, Fekete Dávid bábszínész Vitéz László című vásári bábjátékát és a Diósgyőri Jazz Tánc Klub előadását nézhetik meg.
    A vasárnapi gyermekprogramok sora ugyanezen a helszínen a Szárnyas sárkányok gólyalábas előadásával indul, melyet az Apacuka zenekar koncertje és az Egri Harlekin Bábszínház Paprika Jancsi és az eltűnt fogkefe című bábjátéka követ.

 

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO