Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Édes színfolt a városban – megnyitott a MÁLNA (The Pastry Shop) Óbudán

2018. május 07.

Végre, cukrászdát nyit Kolonics Zoltán! – örvendezik Herczeg Ágnes borszakértő, aki rajongott a Gerbeaud korábbi főcukrászának termékeiért. Az elismert cukrász specialitásai közül neki a Bazsalikomos-Citrom desszertje volt a kedvence. Többek között ezt a finomságot is megkóstolhatja a nagyközönség mostantól, Óbudán.

A Bécsi úti Zazzi cukrászda a napokban átadta helyét a MÁLNA (The Pastry Shop) cukrászdának. "A Málna egy irányadó, jövőbe mutató és izgalmas hely, mely mindig megújul, és egyáltalán nem a megszokott termékekre koncentrál. A választék széles spektrumon mozog, minden korosztály megtalálhatja kedvencét - a számára épp tökéletes desszertbe zárt boldogságot," – mesél Kolonics Zoltán és párja, Varga Ágnes lelkesen első prémium üzletükről. "Az elmúlt években nem telt el úgy egy nap sem, hogy ne szegezték volna nekünk a kérdést: Hol lehet megvásárolni a közösségi média felületein látott, vagy rendezvényeken kóstolt termékeiteket? Ki szerettük volna próbálni magunkat ezen a téren is: hogy saját cukrászdát üzemeltetünk, ahol közvetlenül juttatjuk el a minőséget a vásárlókhoz.”

Zoltánék saját franciás vonalukat jelenítik meg magas minőségű alapanyagokból, kiszolgálva a régi és új vendégeket. A választékban szezonálisan, hétvégenként, illetve heti ajánlatként megtalálható például a krémes, és az olyan nagy kedvencek, mint a sós-mogyorós barack, a bazsalikomos-citrom, sok csokoládés desszert és természetesen a kihagyhatatlan macaron. Forró csokoládéjuk selymes keserűsége tökéletes harmóniában van a málna édes-savasságával, érdemes kipróbálni. Kínálatukban ott szerepelnek a megújított hagyományos magyar desszertek, sütemények és más országok kedvelt desszertjei - az olasz, a francia, akár a svéd cukrászat különlegességei, különböző szezonális termékekkel. A fogyasztói igényeknek megfelelően a „minden mentes” desszertekből is van választható alternatíva.

A Málna nem egy kávéház, vagy klasszikus cukrászda, inkább egy modern francia vonalú „süteményes bolt”, ahová bármikor érdemes betérni egy jó kávéért, egy falat süteményért, és ahol a gyerekeket mindig valami kis meglepetéssel várják.

Bővebb infó

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO