Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Édes Napok 2017

2017. szeptember 13.

Az idei Édes Napok Budapest a tavalyihoz hasonlóan a Bazilika előtt, a Szent István téren és a Zrínyi utcában kerül megrendezésre szeptember 15-17. között. Pazar édességeket és italokat kóstolhatunk!

Az év legédesebb hétvégéjén tavaly közel 60 ezer látogató vett részt. Az Európa 5. legnagyobb édesség témájú attrakciójaként számon tartott Édes Napok Budapesten újra megnyitja kapuit sok-sok bemutatóval, kóstolóval, kellemes hangulattal. 
 
Az Édes Napok hazánk legnagyobb édességfesztiválja és egyben legszínvonalasabb szakmai seregszemléje. Mára Európában is jegyzett a legnagyobb hasonló témájú rendezvények között. 2011 óta több mint százezer látogató élvezhette az év legédesebb hétvégéjét a Budai Várban, a 2016-os évtől a Szent István téren, a Bazilika előtt kerül megrendezésre, ahol mostantól már nincs belépőjegy. Több mint száz kizárólag tematikus kiállító, gyártó, kereskedő és cukrász mutatja be évről évre újdonságait, kézzel gyártott, magas minőségű termékeit, vagy válogatott világmárkák kedvelt csokoládéit.

Az Édes Napok volt az első olyan magyarországi fesztivál és szakvásár, ahol ennek a nemzetközileg is új trendnek hazai résztvevői teret kaphattak. Azóta, ahogy a világon máshol is, az édességek a legmeghatározóbb helyet kapják napjaink gasztronómiájában – legyen az sütemény, torta, csokoládé, vagy fagylalt.
 
Az Édes Napokat olyan nemzetközi szaktekintélyek tisztelték meg, mint a londoni csokoládé akadémia alapítói, vagy világhírű svájci manufaktúrák tulajdonosai, mesterei. A legédesebb hétvégén évről-évre közismert előadókkal, közszereplőkkel és prominens látogatókkal találkozhatunk, szakmai és populáris programok tucatjai teszik még színesebbé a programot.

Még több infó és sok-sok érdekesség az élet édesebb oldaláról itt (Magyar Csokoládé és Édesség Szövetség
( CSÉSZE ))
Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO