Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Díjat kapott a Kempinski Hotel Corvinus Budapest

2017. október 11.

A Kempinski Hotel Corvinus a World Travel Awards 2017. évi szavazásán negyedszer nyerte el a „Magyarország vezető szállodája” címet, a Corvinus Royal Suite pedig a „Magyarország vezető szállodai lakosztálya” címet kapta.

Az 1993-ban alapított World Travel Awards minden évben a világ legkiválóbb idegen-forgalmi teljesítményeit tünteti ki. A Wall Street Journal által az idegenforgalom Oscarjaként emlegetett díj bármelyik kategóriájának megnyerése fontos presztízs-értékkel bír.
 
Megtisztelő, sőt ebben az évben szimbolikus is számunkra a díj, hiszen a Kempinski Hotel Corvinus Budapest 2017-ben ünnepli fennállásának 25. évfordulóját. Nagyon köszönjük minden partnerünknek és vendégünknek, aki ránk szavazott, ezzel is megerősítve, hogy Budapest szívében, az egyre erősődő versenyben is sikerül megtartanunk vezető szerepünket. Büszke vagyok munkatársaimra, hiszen ők azok, akik nap mint nap a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat biztosítják vendégeinknek.” – mondta Stephan Interthal, a szálloda igazgatója.
 
A Kempinski Hotel Corvinus fennállása óta rendszeresen szerepel a díjazottak között. Magyarország vezető üzleti szállodájává (Hungary’s Leading Business Hotel) választották 2007-ben, 2009-ben és 2016-ban. A Magyarország vezető szállodája (Hungary’s Leading Hotel) címet 2009-ben, 2010-ben és 2011-ben nyerte el. 
 
Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO