Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Dagny az Akvárium Klubban!

2021. február 26.

Minden egyes új dalával és fellépésével folyamatosan ámulatba ejti és meglepi közönségét.

Noha Dagny Norvoll Sandvik egy tehetséges zenészcsaládban nőtt fel a norvégiai Tromsøben, a dalszövegírás és a zene iránti igazi szenvedélyét a 20-as évei elején találta meg, amikor Londonba költözött.

A nemzetközi ismertségig vezető út egészen rövid volt számára, mivel debütáló kislemeze, a 2015-ös Backbeat több országban is felkerült a slágerlistákra, és 40 milliós letöltést produkált. Dagny azóta Norvégia egyik legizgalmasabb énekesnőjévé, előadójává és dalszerzőjévé nőtte ki magát - több mint 450 millió letöltést, valamint teltházas turnékat, továbbá kritikai elismeréseket gyűjtve a Nylontól és a Billboardtól kezdve a The Guardian és a Harpers Bazaar magazinokig, mindössze pár röpke év alatt.

A Backbeat diadalát követően olyan dalokkal, mint a Fool’s Gold, a Drink About, a Wearing Nothing és a Love You Like That, Dagny bebizonyította, hogy messze nem csak egyslágeres előadó. Ezekkel a sikerekkel párhuzamosan Norvégia egyik legjobb és legnépszerűbb énekesnőjévé vált, melyet a fesztiváloktól kezdve a teltházas önálló koncertekig minden egyes fellépésével alátámaszt mind hazai, mind nemzetközi terepen.

„Most - minden eddiginél jobban – tudok önmagam lenni a zenémben. Olyan történeteket akarok elmesélni, amelyek jelentenek nekem valamit, de amelyekhez mások is képesek kapcsolódni. A cél egy adott érzelem egyetlen mondatba csomagolása.”

Ez a rendkívül izgalmas énekesnő végre hazánkban is fellép, 2022. január 27-én lesz látható az Akvárium Klub színpadán!

Jegyek március 1-én 10 órától kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO