Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Budapesti Adventi- és Karácsonyi vásár

2017. november 07.

Kézműves gasztronómiai- és iparművészeti termékekkel, ünnepi műsorokkal várja a Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásár a látogatókat november 10-december 31. között a Vörösmarty téren.

 Magas minőségű termékekkel, színvonalas kulturális- és gyerekprogramokkal találkozhatnak az érdeklődők a Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásáron. 

A vásár egyik legkedveltebb pontja a Vörösmarty szobor köré épített csaknem 1200 négyzetméteres terület, a finomságok terasza, amely a melegkonyhás vendéglátó pavilonoknak ad helyet.  A hagyományos ételeken túl olyan ételkülönlegességekkel is megkóstolhatnak a látogatók, (a teljesség igénye nélkül) mint az aszalt szilvás gulyásleves, a csicsókatócsni, a tépett malacburger, a HUN-DOG, a bárányszendvics sültpaprika-krémmel, kacsazsírban pirított sütőtök csípős tökmaggal, a lúdmáj kolbász.A hagyományos kürtöskalács, lepény és sült gesztenye árus mellett egyéb ínycsiklandó újdonságokkal is bővül a kínálat: a kis manufaktúrákban készülő csokoládén és marcipánon kívül flódni, bejgli, rétes, és mézeskalács is kapható lesz a forgatagban.

A vásár ideje alatt a látogatókat közel 200 nívós program várja. A színpadon népzenei, jazz, crossover, alternatív, blues, soul koncertre kerül sor hétköznaponként és hétvégén egyaránt. A gyerekeket hétvégenként bábszínház és zenés-táncos előadásokkal várják a színpadon, a kézműves játszóházban pedig óvodás és iskolás csoportoknak, illetve a térre kilátogató családoknak kínálnak kikapcsolódási lehetőséget.
Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO