Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Befejeződött a szobák és lakosztályok felújításának első szakasza a Kempinski Hotel Corvinus Budapestben

2018. május 04.

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest 27 szobát és 10 lakosztályt újított fel az 5-7. emeleteken, a munkálatokat 2018 április végén fejezték be.

"Ahhoz, hogy egy szálloda mindig aktuális és friss maradjon, folyamatos újragondolásra van szükség. Ezért került sor tavaly a hotel első emeletén a rendezvénytermek (a korábbi bálterem és szalonok) felújítására. S ezért fogtunk bele nemrégiben a szobák és lakosztályok átépítésébe." – mondta el Stephan Interthal vezérigazgató.  „Az volt a cél, hogy a vendégek megváltozott elvárásainak figyelembe vételével olyan tereket hozzunk létre, amelyek ötvözik a luxust egy meghitt otthon hangulatával. Az újonnan áttervezett szobákat és lakosztályokat is a szálloda saját műgyűjteményének darabjai díszítik."

A tágas Premium Grand Deluxe szobák és a Premium Junior lakosztályok a neves brit dizájner, Alex Kravetz tervei alapján kerültek teljes átépítésre. Az újratervezett tér már nem csak szállásként funkcionál, az új generációs vendégkör dizájnérzékenységét is figyelembe kellett venni. A jelenkor utazója minden pillanatban élményekre vágyik, összes érzékszervével nyitott az újra, a trendekre. A teljesen átalakított tágas szobák kényelmet sugároznak, a vendég szívesen időzik bennük. Az egyes funkciókat – háló és nappali -, a mennyezeten és a falakon futó ledcsíkok választják el optikailag.

Nappal bőségesen árad be a szobákba a természetes fény, a központi helyet egy kényelmes kanapé foglalja el. Éjjel a tökéletes alvást segíti a minden fényt kizáró sötétítőfüggöny. A nagyobb méretűre cserélt (43-55“) okos TV-kre egyszerűbbé vált a csatlakozás a vendégek elektronikus eszközeiről.

A négy, teljesen átépített Executive lakosztály stílusa a Kempinski életérzést sugározza: kortárs dizájn, az Erzsébet Park és a Budapest Eye lenyűgöző látványa fogadja a vendéget. Négyből két executive lakosztály hálószobájának félköríves ablakaiból kivételesen szép belvárosi panoráma tárul elénk.

A két Corvinus Collection lakosztály, a 730 és a 830, a Premium Grand Deluxe szobákhoz hasonló stílusban került átépítésre, és mindkettő tovább bővíthető, összenyitható egy junior lakosztállyal. A koncepció ezekben a lakosztályokban az esztétikai élvezet, a letisztultság és az elegancia egyensúlyának megteremtése volt. Egyedi bútorok, nyugalmat árasztó szürke, bézs, káprázatos arany és törtfehér színek jellemzik ezeket a lakosztályokat.

Az említett szobaegységek felújítása egy 8,5 millió eurós beruházás részét képezi, amely az említett emeleteken további 126 szoba és három lakosztály felfrissítését is magában foglalja.  A felújítás 2019-ben folytatódik.

Vissza Még több hír
 
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO