Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Az InterContinental Budapest Hotel harmadszorra nyerte el a 'Magyarország Vezető Üzleti Szállodája' díjat

2018. július 05.

Az idén 25 éves fennállását ünneplő World Travel Awards™ 1993 óta minden évben nemzetközi kitüntetéssel díjazza azokat a szállodákat illetve turisztikai szolgáltatókat, melyek kiváló minőséget és életre szóló élményeket biztosítanak vendégeik és ügyfeleik számára. 2018-ban a turizmus szektor szakemberei és szakszervezetei mellett vendégek és civilek is részt vehettek a különleges szavazásban, mely során a legkiemelkedőbb szolgáltatást nyújtó magyar üzleti szálloda mellett is letehették a voksukat. Az összesített szavazatok szerint, az elmúlt évben tanúsított teljesítménye alapján az InterContinental® Budapest szálloda elnyerte a „Magyarország Vezető Üzleti Szállodája” díjat. Ezzel a címmel harmadszorra tüntették ki a hotelt: a presztízsértékű díjat 2014-ben és 2015-ben is megkapta.
Claus Geisselmann, az InterContinental® Budapest szállodaigazgatója így nyilatkozott: „Csodálatos elismerés és egyben remek visszajelzés kollégáink vendégekhez való hozzáállásáról és odaadó munkájáról, hogy harmadszorra is Magyarország Vezető Üzleti Szállodájának választották a szállodánkat. Ez a díj büszkeséggel tölt el, ugyanakkor kihívás elé is állít minket, hiszen arra sarkall, hogy a megszokott magas minőséget ne csak hozzák, de túl is szárnyalják kollégáink. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy megtaláljuk azokat a lehetőségeket, amelyek által fejlődhetünk, hogy évről évre ilyen remek eredményeket érhessünk el.
A World Travel Awards™ kitüntetését megelőzőleg a szálloda idén a TripAdvisor neves elismerését, a „Traveller’s Choice” vagyis az „Utazók Kedvence” címet is elnyerte.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO