Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Autentikus libanoni étterem nyílt az InterContinental Budapest szállodában

2021. május 07.

Libanoni ebédünk közben a budai Várnegyedet és a Duna-partot csodálhatjuk az ARZ Libanoni Étterem ablakaiból, amely május 6-ától várja a vendégeket az InterContinental Budapest szállodában - olyan kulináris élményekkel, amik biztosan rendhagyónak számítanak Budapesten. Nem egyszerűen az ízvilág, hanem a libanoni hagyományok miatt is, amelyek a közös étkezéseket egészen újfajta fényben világítják meg.

Az ételekben visszaköszön Yahya Khadaro executive chef szenvedélye a friss, egészséges és hagyományos libanoni ízek iránt. Az összetevők mindegyike természetes és autentikus. Az ételekben dominál a fahéj markáns aromája, a kömény, a kakukkfű, valamint a hús pörkölésére használt leveles zöld fűszernövények, a fokhagyma és a frissítő citrom.

„Az ARZ Étterem megálmodásakor azt szerettük volna, hogy ez egy egyedülálló hely legyen, ahol a vendégek megkóstolhatják a libanoni különlegességeket az InterContinental Budapest által biztosított környezetben, és élvezhetik a vibráló főváros lenyűgöző látványát" - mondta Yahya Khadaro executive chef.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO