Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Angela Saliba, a Budapest Marriott Hotel és a Millennium Court, Marriott Executive Apartments új vezérigazgatója

2024. május 07.

Angela több mint 30 éves vezetői tapasztalattal rendelkezik a szállodaiparban, Máltától egészen Lengyelországig. A vezetése alatt álló szállodák, mint például a Le Meridien St. Julians Hotel & Spa vagy a Sheraton Krakow piacvezetővé váltak. Tudása és elkötelezettsége erősítést hoz majd a Marriott hazai egységei számára.

    Angela több mint 30 év alatt számos vezetői pozíciót töltött be különböző szállodamárkáknál- üdülő és belvárosi szállodákban egyaránt. Máltán kezdte meg pályafutását, ahol Housekeeping részlegen kamatoztatta képességeit, mielőtt 1997-ben a Westin Dragonara Resort megnyitásának előkészületeiben vett részt. Angela a máltai Westinben töltött ideje alatt kulcsfontosságú szerepeket töltött be, többek között Executive Housekeeper és a Six Sigma igazgatója volt, miközben a Máltai Turisztikai Hatóság igazgatósági tagjaként is tevékenykedett.

    2007 júniusában átvette a Le Meridien St. Julians Hotel & Spa vezetését, ahol kulcsszerepet játszott abban, hogy a szálloda Málta egyik első számú spa szállodájává vált. Eredményei nyomán 2011-ben kinevezték a görögországi Costa Navarino elismert luxusüdülőhelyének szállodaigazgatójává, ahol a The Westin Costa Navarino és a The Romanos, a Luxury Collection Resort szállodákat menedzselte.

    2013 októberében a lengyelországi Sheraton Krakow szálloda vezetésével bízták meg, ami elkötelezettségének és kiemelkedő vezetői képességeinek köszönhetően hamarosan piacvezető lett. Vezetése alatt a szálloda vendégszobáinak felújítása befejeződött, és 2016-ban Sheraton Grand minősítést kapott, ezzel Lengyelország első Sheraton szállodájává vált, amely ezt a minősítést elnyerte.

    2017-ben, a Marriott International- GM of the Year for Europe (ez év európai szállodaigazgatója), Core Brands- elismerésben részesítette.

    2019-től Angela az ikonikus Sheraton Grand Warsaw irányításáért volt felelős, mellette pedig aktívan részt vett a Lengyelország, Csehország, Szlovákia és Baltikum Marriott Üzleti Tanácsának vezetésében is, amely 29 managed és franchise szállodát foglal magában. Ebben a szerepkörben aktívan támogatta a Marriott cégkultúrát, a fenntarthatóságot és a fiatalok tehetséggondozását.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO