Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Andrea Bocelli jövő novemberben az MVM Dome-ban

2023. október 06.

Újra magyarországi színpadra lép Andrea Bocelli. A világhírű olasz tenor 2024. november 23-án a fővárosi MVM Dome-ban ad koncertet.

    A koncertprogramban népszerű operarészletek és az ismert popalbumainak dalai szerepelnek, napjaink legnépszerűbb tenorját magyar szimfonikus zenekar és kórus kíséri - közölte a szervező Broadway Event.
    Andrea Bocelli karrierje az 1994-es Sanremói Dalfesztivál megnyerésével kezdődött. Csaknem harminc éve tartó pályafutása során elénekelte a legnagyobb operaszerepeket, fellépett a világ valamennyi nagy koncerttermében, operaházában, miközben meghódította a popzenei csúcsokat is. Megkapta a hallhatatlanoknak járó csillagot a hollywoodi Hírességek sétányán, hatszor jelölték Grammy-díjra és Latin Grammy-re, énekelt négy amerikai elnök, három pápa és az angol királyi család előtt is.
    Olyan kiváló énekesekkel dolgozott együtt, mint Ed Sheeran, Dua Lipa, Céline Dion, Tony Bennett, Ariana Grande, Jennifer Lopez, Nicole Scherzinger, Jennifer Garner vagy Ellie Goulding. Matteo fiával a Fall on Me című számban duettezett a Sí című lemezén, Virginia kislányával pedig Leonard Cohen Hallelujah című dalát énekelte el közösen egy színpadon.
    2021-ben fellépett a Dubai Expo megnyitó ünnepségén, a labdarúgó-Európa-bajnokság nyitómérkőzésén Rómában, de a New York-i Filharmonikusok kíséretében a Central Parkban is.
    Tavalyelőtt több mint 350 kilométert tett meg lóháton egy zarándoklat keretében, amely a római Szent Péter-bazilikától (Ferenc pápa áldásával) indult szülővárosába, a toszkánai Lajaticóba. Az utazásról egy tévés dokumentumfilm is készült The Journey - Andrea Bocelli címmel, amelyet idén tavasszal mutattak be.

 

 

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO