Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Andalúz Fiesta

2017. november 22.

A tavalyi teltházas Monarchia Keringő lovas gála után, idén Spanyolország legjobb lovasai, az andalúziai Spanyol Királyi Lovasiskola tagjai látogatnak el a Budapest Sportarénába káprázatos bemutatójukkal december 2-án és 3-án.

Az Andalúz Fiesta főszereplői nem csak a lovak és lovasai, hanem a flamenco tánc is. A spanyol lovasok a világon egyedülálló módon flamenco táncosnőkkel közösen tartják bemutatójukat. A Fiestához világhírű operaénekesnőnk, a Kossuth-díjas Miklósa Erika is csatlakozik, aki Carmenként, lóháton jelenik meg a különleges színházi előadásban. Partnere a szintén Kossuth-díjas Kiss B. Atilla.  

Az előadásban 50 ló és lovasaik, valamint az őket kísérő táncosok lépnek színpadra, december 2-án és 3-án a Budapest Papp László Sportarénában. A fellépőket és az énekeseket szimfonikus zenekar kíséri, vezényel Déri András. A produkció a szépséges spanyol lovak, a fülbemászó zene és a világsztár énekesek mellett, olyan különlegességekkel is szolgál, mint az Aréna légterében lebegő flamenco táncosok. 

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO