Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Adventi Ünnep a Bazilikánál

2017. december 04.

Hét éve válnak valóra az álmok az Adventi Ünnepen, Európa egyik legjobb karácsonyi vásárán, a Bazilikánál. A január 1-jéig nyitva tartó, Meseországot idéző vásárban felidézik a karácsony hangulatát, illatát és fényeit.

Ilyenkor a budapesti Szent István tér pompás köntösbe öltözik, zsibongással telik meg, a Bazilika pedig monumentális fényfestést húz magára. Hiszen elsődleges céluk is az volt, hogy a vásár épületeivel, a kiállítók tudatos megválasztásával és a programokkal egy olyan szerethető közösségi teret alakítsanak ki, ahol jó találkozni barátokkal és kollégákkal, ahol jó a karácsonyi rohanásban megállni és megpihenni, ahol igazi élmény minden eltöltött perc.

Minden nap ingyenes korcsolyapálya várja a gyermekeket 14 éves korig, ahol ingyenes korcsolyabérlésre is lehetőség nyílik, valamint hétvégente ingyenes korcsolyaoktatáson is részt vehetnek a kicsik. A Bazilika homlokzata minden nap sötétedéstől pompás fényárba borul, hogy a látogatók Közép-Európa egyik legnagyobb 3D-s fényjátékát tekinthessék meg.

Egyedülálló kulturális programsorozattal, kézműves foglalkozásokkal, flash-mobbal és meglepetés koncertekkel is készülnek a szervezők.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO