Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

A világ legjobb éttermei között a Deák St. Kitchen - World Luxury Restaurant Award a The Ritz-Carlton, Budapest éttermének

2018. július 24.

A The Ritz-Carlton, Budapest éttermét, a Deák St. Kitchen-t a legjobb étteremnek választották magyar konyha kategóriában a World Luxury Restaurant Awards-on. Az étterem másodszorra nyeri el a megtisztelő díjat (tavaly európai szinten, idén pedig globális szinten), amelyet  július 14-én adtak át az észak-írországi Galgorm Resort & Spa-ban.

A World Luxury Restaurant Awards a gasztronómia világának egyik legnagyobb presztízsű elismerése, ahol a díjak jelöltjei top kategóriás éttermek közül kerülnek ki. A jelölést követő szavazás alkalmával – melyben az iparági szakértők mellett a vendégek is részt vesznek -, számos tényezőt figyelembe vesznek, mint például a kulináris élmény, a márka, elhelyezkedés, vendégélmény és elégedettség, szolgáltatások és felszereltség, dizájn, étel- és italkínálat. “Rendkívül büszkék vagyunk, hogy a Deák St. Kitchen-t másodszorra is jelölték és díjazták a World Luxury Restaurant Awards-on, ráadásul ezúttal globális szinten. Az étterem csapata fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy különleges kulináris élményt teremtsen vendégeinknek, és ez a tekintélyes elismerés csodálatos motiváció mindannyiunknak a jövőre nézve. - mondta Matthew Piercy, The Ritz-Carlton, Budapest Executive Séfje.

A Deák St. Kitchen 2016-os megnyitása óta olyan gasztronómiai koncepciót képvisel, melyben a nemzetközi klasszikusok a lehető legtöbb esetben hazai, az idényre jellemző alapanyagokra támaszkodva, egy kis csavarral kelnek életre. A Deák St. Kitchen olyan egyedi kulináris élményt kínál, melyet a legnagyobb gondossággal és szakértelemmel összeállított világhírű, díjnyertes, többségében magyar borválogatás tesz tökéletessé.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO