Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

A mesterséges intelligenciáról látható tárlat a Párisi Udvarban

2024. március 06.

A mesterséges intelligencia és a művészet kapcsolatát helyezi középpontba a Párisi Udvarban látható AIvolution című tárlat Budapesten.

    A kiállítás bemutatja, hogy az egykor még távolinak gondolt Artificial Intelligence (AI) hogyan vált a jelenünkké, milyen hatással van az alkotói folyamatokra és a befogadói élményre.
    A Cinema Mystica új tárlatán digitális alkotások, immerzív vetített terek, nyomtatott szobrok, interaktív élmények és rövidfilmek láthatók.
    Az installációk között vizuális élmények, többek között interaktív CyberPunk univerzum, szintetikus emlékkészítő és immerzív digitális katedrális is várja az érdeklődőket. Egy installáció részeként AI-avatárrá válhat a néző, és elmerülhet a világító mikroorganizmusok világában.
    A március elejétől látogatható tematikus tárlat 14 hazai és nemzetközi digitális művész egyedi látásmódján keresztül mutatja be az AI kreatív forradalmát. A Global Illumination alkotókörhöz tartozó művészeken kívül ezúttal külföldi művészek, mások mellett Fabien Bouchard és Andy Thomas is meghívást kapott a csoportos kiállításra.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO