Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

A megújult Liz & Chain Rooftop Bár fenntartható koktélokkal és zero-waste ételekkel új trendet hoz a budapesti bárkultúrába

2024. március 23.

A Duna-parti Budapest Marriott Hotel 9. emeletén található, felújított Liz & Chain Rooftop Bár új ital- és ételkoncepcióval mutatkozik be, amivel célja, hogy a városban trendszetterként, valóban fenntartható és zero waste menüvel induljon újra.

A fenntarthatóság nagy hangsúlyt kap a Budapest Marriott Hotel mindennapi működésében, így a Liz & Chain Rooftop Bár is úgy alakította át a koktéllapját, hogy az igazodjon a vállalat értékéhez. Az organikus alapanyagok felhasználásával kezdve, a farmtól a pohárig tartó kreációkon át, az ételpazarlást minimalizáló innovatív technikákig, minden egyes korty a fenntarthatóságot ünnepli. A Liz & Chain Rooftop Bár minden falatja - a gyökerektől a szárakig történő felhasználásától, a kreatív újrahasznosítási technikákig - a fenntarthatóság iránti elkötelezettségünket testesíti meg anélkül, hogy az íz vagy a minőség rovására menne.

Lányi- Biró Edina, a Budapest Marriott Hotel PR- és marketingmenedzsere elmondta: "Nagy örömmel indítottuk útjára fenntartható koktél- és zero waste ételkoncepciónkat, amellyel bizonyítjuk elkötelezettségünket a környezetvédelem és a kulináris innováció iránt. A Liz & Chain Rooftop Bárban hiszünk abban, hogy a fenntarthatóság és az élvezetek harmonikusan megférnek egymás mellett, és olyan felemelő élményt kínálunk vendégeinknek, amely éppoly figyelmes, mint amilyen emlékezetes."

 

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO